europ_asistance_2024



Setkání s Vagamundos

Je to už přes měsíc, co Vandráci dorazili zpátky do Čech. Za tu dobu už se tady v té naší střední Evropě zvládli zase rozkoukat, a tak nastal ideální čas na uspořádání velkého setkání s partnery a fanoušky, které se uskutečnilo minulý čtvrtek v pražském Vnitroblocku.

Kapitoly článku

Protože byl o cestu kluků velký zájem a kapacita Vnitroblocku není nafukovací, mohli se akce zúčastnit jen ti šťastlivci, které kluci vybrali v jejich soutěži. Nakonec bylo na akci, včetně všech partnerů, něco kolem 200 lidí. Hlavní část večera samozřejmě zabralo promítání obrázků a videí z cesty s vyprávěním hlavních aktérů. Kvůli tomu taky do pražských Holešovic většina lidí přišla. Kdo kluky Vandráky trošku zná, tak si asi dokáže představit, že na místě panovala uvolněná atmosféra se spoustou smíchu.

Dalším důležitým bodem akce bylo předání cen vítězům soutěže. Ono se totiž nesoutěžilo jenom o samotný vstup na akci, ale díky partnerům Vandráků také o věcné ceny a o zážitky. Bonmoto například věnovalo poukázky na nákup vybavení, Positrex svoje GPS lokalizátory, společnost Recall pak interkom Interphone F5MC nebo univerzální držáky mobilů, Mitas zase dodal šest sad pneumatik včetně kompletního pneuservisu. Dále to byly například powerbanky od Adata, poukazy  od FotoŠkoda, kartóny sušeného masa MasoHere a klukama vyzkoušené batohy od Adventure vybavení.

Nejlákavější ale určitě byly zážitkové ceny v podobě týdenního zapůjčení Hondy Africa Twin Adventure Sports od Hondy ČR a KTM 1090 Adventure R od Racetoolu.

V současné době Vandráci tráví většinu času ve střižně, aby na podzim mohli do světa pustit seriál z jejich cesty. Podle prvních výstřelů se máme na co těšit. Podívejte se dole na ukázku.

Video

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 11.5 Kč od 12 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
spike-cz přispěl 1 Kč
ariba přispěl 1 Kč
.Ceca. přispěl 1 Kč
Nikk přispěl 1 Kč
jo přispěl 1 Kč
Drakis přispěl 1 Kč
PEPE800 přispěl 1 Kč
Barbucha12 přispěl 1 Kč
jakattara přispěl 0.5 Kč
FERMR přispěl 1 Kč
francsubrt přispěl 1 Kč
HONZA_HP přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist