globalmoto_kveten




Mondial Du Deux Roues 2005

Kapitoly článku

KTM představilo upravený model 990 Super Duke RR, který prodělal výrazné snížení hmotnosti (168 Kg) a byl doplněn množstvím karbonových doplňků. K vidění byla také zavodní 125cc Mika Kallia.

KTM 990 Super Duke RR


Super Duka jsme již měli možnost tento rok vyzkoušet v našem redakčním testu. Na výstavě byla nyní představena verze „RR“. Ta je doplněna o množství doplňků, které dělají tohoto streetfightera ještě radikálnějším.
Na první pohled je jasné, že Duke obdržel spousty karbonových doplňků přímo z katalogu Power Parts. Přední masku a spojler, blatník, kryt nádrže a motoru, zadní blatník a boky, karbonové jsou i ochrany rámu okolo bot a stupaček. Jedná se tedy vlastně o celý set, který Duka náležitě zkrásnil.



U KTM ale nezůstali pouze u karbonu a věnovali se také mapování EFI, odhaduje se zvýšení výkonu přes 120 koní a použity jsou i nové slicky Pirelli 120/70 + 180/55 . Navíc je možné Duka v této verzi zakoupit i s výfuky od slovinského výrobce Igora Akrapoviče. Neméně důležitou výbavou je i přítomnost tlumiče řízení, který tak chyběl kolegům v našem květnovém testu.

Další foto z výstavy











Video


Video: KTM
Délka: 2,14 min.
Velikost: 10, 2 MB
Pro spuštění videa klikněte na odkaz značky nebo na odkaz velikosti. Všechny videa jsou ve formátu WMV.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist