gbox_leden



Slunce a déšť - Déšť a slunce aneb Slovensko 2011

Kapitoly článku

Den 4 - 5.7.2011

Cesta domů přes Tatry
Úterní ráno opět nabízí hezké slunečné počasí. Částečně usušení vyrážíme směrem Spišská Bělá. Krásné slunečné počasí - ale jen chvíli :-). Během cesty potkáváme zase pár, spíš více, kapek. Ve Spišské Bělé zatáčím na benzinku, abysme se poradili, jak pojedeme dál. Po chvilce zjišťuji, že tam stojím sám. Pája se totiž rozhodl, že pojede dál. A tak, až jsme se konečně telefonicky našli a posléze i dojeli, Pája nám oznamuje, že byl až v Kežmaroku - tedy tam, kde nebyl nikdo z nás :-). Prší, tak dáváme oběd a uvidíme, co dál...
Během oběda kupodivu přestalo a tak vyrážíme dál směrem na Lomnický štít. Už neprší, ale z hor toho moc není vidět. Přesto v Tatranské Lomnici děláme pár záběrů.
Pak sjíždíme na dálnici na Žilinu a upalujeme domů. Čas i počasí už nám přeje, tak přes Makovec přejíždíme do ČR. Je k večeru a začíná mrholit ... Ubytování nacházíme ve Velkých Karlovicích. Stiháme tak akorát - opět pěkně prší. Přivítáni jsme slivovicí, dáváme večeři a jdeme spát.

Den 5 - 6.7.2011

Ve středu už nás čeká jen cesta přes Zlín domů. Na Buchlovských kopcích fotíme poslední společnou fotku u restaurace. Dnes je krásně - snad nebude pršet... Tentokrát nepršelo a my po cca 1400 km dojíždíme v pořádku domů.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):
Motokatalog.cz


TOPlist