příprava ještě v poho...
potom to ještě furt vypadalo slibně...
A pak se nám to spálilo
Druhej pokus už byl lepčejší. Ale zase se rozpadnula při vyndavání z pece :o)))
Jestli si někdo chcete vyzkoušet své schonosti, přivezte flašku a ingredience. V peci topím každej den. Mnoo jinak bych tam zmrznul :o)))))
Jo a šatní skřín jsem si tam udělal z lednice. Mě asi kofoláci ukamenujou :o)))
a motku jsem decentně zakomponoval do interieru :o)
Naposledy editováno 06.12.2010 16:46:41
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
naprcccs píše: už to vidím ARO mouka
Ta aro mouka byla jen na stole a né v těstě
Jak píše Maruška... těsto i ten červenej maglajs byl origo z picošky.
Zakopanej pes byl v málo vyhřáté peci. Z vrchu už pálila jako čert ale ten šamot na spodu byl ještě málo. Příště to bude jistě lepší
Ale chutově super
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
2 reakcí na tento příspěvek Italové by asi čuměli :o))))
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Italové by asi čuměli :o))))
Dr.Houba píše: Nechtěl bych ten bordel z tý pece pak čistit
To se čistí samo Jen stačí trochu víc přiložit
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Italové by asi čuměli :o))))
Pjercak píše: Dandule tak to sorky vypada to ze jeto cele cerne Aha pan je gurman vic propecene prosim
Náhodou.... moc z ní na talířku nezbylo Ale věnečky se mi povedly znamenitě
[img] píšu jak dement dneska, furt vynechávám písmenka
Naposledy editováno 06.12.2010 18:31:32
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Italové by asi čuměli :o))))
Danduledrag píše: To se čistí samo Jen stačí trochu víc přiložit
No jo, já jsem dneska trochu pomalejší...