Téma: Esspreso - kávovar
 
1.9.2010 v 13:52
Zdař bůh,
Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.

V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?

Dík za info.

Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

8.1.2015 v 15:11 | Nahoru | #1
Jirka.46> Tam je problém ten, že pak já mezi těmi steaky nepoznám rozdíl Jinak dneska jsem tou mojí napodobeninou zkusil prohnat jihlavanku, pěna supr, ale vylil jsem to

(reakce na) Esspreso - kávovar

8.1.2015 v 15:16 | Nahoru | #2
ptaak>Tak hlavně že ta pěna tam byla Tak ta Jihlavanka je,jako,když koupíš špatné maso na steak.Pak jde o tu přípravu,ale jasně,pokud ti to chutná,tak proč ne

(reakce na) Esspreso - kávovar

8.1.2015 v 16:18 | Nahoru | #3

ptaak píše: Jirka.46> Tam je problém ten, že pak já mezi těmi steaky nepoznám rozdíl Jinak dneska jsem tou mojí napodobeninou zkusil prohnat jihlavanku, pěna supr, ale vylil jsem to



Na pěnu sere pes, kafe má v první řadě a to hlavně svou chuť. Mne je pěna relativně volná, na kávě mě prvně zajímá jak voní, chutná - zbytek je umělecký dojem.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist