Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
ptaak píše: dj_hroch> Právě, že to není jen o mašině. Doma si to namelu čerstvý, vim co namelu a chutná mi to úplně nejvíc (asi i díky rituálu ) Právě se ptám na rozdíly, když nejde jen o bary. U Mpx vím, toto neznám
Hele,za ty roky co se kolem kávy pohybuju ti můžu říct,že pokud v restauraci dostaneš "blbý kafe",tak je to z 90% o tom moulovi co u toho stojí a těch 10% je to co do toho sypou!