Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
ptaak píše: Tak zatím dělám z normálního z obchodu (250g vaukově kolem 100-120,-). Chtěl jsem zkusit nějakou přímo psanou na presso, nebo ty lehce dražší jako Davidoff...Prohnal jsem tím z prdele Jihlavanku a dobrý to úplně nebylo Stačí v obchodě balenou zrnkovou a doma namlít? Do pressa mám používat střední hrubost, jaký na to stačí mlýnek? Samozřejmě na takový to domácí žvýkání, nic profi
buď čerstvě praženou, nebo už je to pak skoro jedno
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Stev píše: buď čerstvě praženou, nebo už je to pak skoro jedno
to si celkem dovolím oponovat ..."skoro" teda fakt ne