Téma: Maso, masíčko a syrový maso
 
14.2.2010 v 02:16
Tak se nějak nudim a při bloumání na netu jsem narazil na tenhle článek a napadlo mě udělat tu malej průzkum o mase.

Já osobně jsem maso od školky, kde mi ho pravidelně podávanou vařenou tuhou hovězí flákotou téměř nadobro znechutili, až do svých 20 téměř nejed. Obrat o 180 stupňů nastal, až tak před 10 lety, když jsem si začal vařit sám, chodit do restaurace a víc se stravovat u rodičů. Teď už jídlo bez masa není ono, aspoň mírně kravej stejk je nejlepší, tatarák samozřejmost a rád mám jen tak na ochutnání i syrový játra a slezinu (o to se dělím se psem).

Takže jak jste na tom - jíte tatarák nebo jiný syrový maso?

A drobná doplňující otázka pro ty co případně odpoví za 3 a 4 - co taková čajovka a vůbec fermentovaný salámy jako je třeba Herkules a co zavináče a syrový vejce (majonézy, vaječňák a různý krémy)?
Anketa: Jíte maso (a syrový)?
Sežeru vše co se hejbe nebo hejbalo
29%
16
Jen do mě, včetně syrovýho a krvavýho
36%
20
Jasně že jo, ale jen tepelně upravený
24%
13
Moc ne, spíš jen vysušený kuřecí prsa
2%
1
Fuj maso, maximálně sojovou napodobeninu
2%
1
V létě se chodím pást a přes zimu jen seno
4%
2
ani jedno z toho
4%
2

2 reakcí na tento příspěvek Maso, masíčko a syrový maso

15.2.2010 v 11:06 | Nahoru | #1
Tatarák docela často, nejlepší maso z vlastních zdrojů, obvykle tak jednou za 1/4roku velká Garden party, kde se oheň využívá jen na přípravu topinek :))), 4-5kg tataráku, 50l sud 11° Svijan, banda přátel, co víc si přát? :)))

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso

15.2.2010 v 11:07 | Nahoru | #2
m8rinek>

hmmm kdy bude dalsi termin

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso

15.2.2010 v 12:35 | Nahoru | #3

m8rinek>Tatarák docela často, nejlepší maso z vlastních zdrojů, obvykle tak jednou za 1/4roku velká Garden party, kde se oheň využívá jen na přípravu topinek :))), 4-5kg tataráku, 50l sud 11° Svijan, banda přátel, co víc si přát? :)))



normální pivo? sorry
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist