Já osobně jsem maso od školky, kde mi ho pravidelně podávanou vařenou tuhou hovězí flákotou téměř nadobro znechutili, až do svých 20 téměř nejed. Obrat o 180 stupňů nastal, až tak před 10 lety, když jsem si začal vařit sám, chodit do restaurace a víc se stravovat u rodičů. Teď už jídlo bez masa není ono, aspoň mírně kravej stejk je nejlepší, tatarák samozřejmost a rád mám jen tak na ochutnání i syrový játra a slezinu (o to se dělím se psem).
Takže jak jste na tom - jíte tatarák nebo jiný syrový maso?
A drobná doplňující otázka pro ty co případně odpoví za 3 a 4 - co taková čajovka a vůbec fermentovaný salámy jako je třeba Herkules a co zavináče a syrový vejce (majonézy, vaječňák a různý krémy)?
2 reakcí na tento příspěvek Maso, masíčko a syrový maso
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso
hmmm
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/tongue.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso
m8rinek>Tatarák docela často, nejlepší maso z vlastních zdrojů, obvykle tak jednou za 1/4roku velká Garden party, kde se oheň využívá jen na přípravu topinek :))), 4-5kg tataráku, 50l sud 11° Svijan, banda přátel, co víc si přát? :)))
normální pivo?
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)