Téma: ..
 
12.8.2009 v 23:32
....

Uzavřeno 08.07.2010 v 06:27 uživatelem hanny

Naposledy editováno 08.07.2010 06:29:51

1 reakcí na tento příspěvek ..

16.8.2009 v 21:57 | Nahoru | #1
No jak se zahustí guláš...

správně bylo řečeno, že čím víc cibule, tím víc cibule... no pak dobrá hovězí kližka - ta se musí dát do guláše vždycky, i když máme chuť na jiné maso - to dam dáme taky, ale až tak za hodinu potom, co hezky dusíme tu kližku... ta pustí takový ten chutný sajrajt, a je to... prostě dobrý guláš chce čas... a nejlepší je baštit ho až druhý den... kdo spěchá, to něčím zapráší - nají se taky, ale to už prostě není ono.... jako když "není čas" nechat uležet whisky nebo rum v dubovém sudu, tak se přibarví karamelem...

(reakce na) ..

17.8.2009 v 01:03 | Nahoru | #2
Repulsion> Jj, taky zahušťuju samovolně... prostě hodně cibule, kližku, pořádně a opakovaně vysmahnout a vařit půl den.. nechat odležet. Mouka do "hovězího" guláše nepatří... jiné zahušťuji od mouky po smetanu skoro čímkoli. Ale pak to není ten pravej "hospodskej".
Sorry za spam:)
Téma je zamknuto


TOPlist