Téma: ..
 
12.8.2009 v 23:32
....

Uzavřeno 08.07.2010 v 06:27 uživatelem hanny

Naposledy editováno 08.07.2010 06:29:51

2 reakcí na tento příspěvek ..

16.8.2009 v 20:25 | Nahoru | #1
Jak zahustí se sám??? Já zahušťuju chlebem napřed rozvařeným ve vývaru. By mě zajímalo, jak to vypadá, když se nezahušťuje.

(reakce na) ..

16.8.2009 v 20:33 | Nahoru | #2
Bonelo> tam jde o to,že třeba zrovna já nemám ráda,když u guláše musím "pádlovat"..... ,tak repulsion ho má rád řídký.
jinak jsednou jsem zkusila i zahušťovat krupicí a taky dobrý!

(reakce na) ..

16.8.2009 v 20:37 | Nahoru | #3

Bonelo>Jak zahustí se sám??? Já zahušťuju chlebem napřed rozvařeným ve vývaru. By mě zajímalo, jak to vypadá, když se nezahušťuje.



Tipuji, že Repulsion měl na mysli hodně masa a cibule. Jinak nevím jak jinak zajistit hustou konzistenci.
Jak jsi pasl o tom chlebu tak já občas zahušťuju chlebem namočeným v pivu, ale je třeba, aby byl opravdu hodně nasáklý, aby se hezky rozvařil.
Téma je zamknuto


TOPlist