Uzavřeno 08.07.2010 v 06:27 uživatelem hanny
Naposledy editováno 08.07.2010 06:29:51
MrsAtasova>Repulsion> kurfa neber mě za slovo porád ,já tedy buď zahušťuji chlebem,nebo hotovou jíškou,která tam ani nejde cítit a guláš zjemní.....zásmažky nedělám.
Někdy zahušťuju strouhanou bramborou,taky good.
Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
Tak ten jsem právě dojedla, heč;)
Repulsion>Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám To máš to samé jako s tou cuketou - cuketa je fajn surovina, ale ne, když se používá jako náhražka do guláše apod. - tím vznikne jídlo na naplnění žaludku, ale nikoliv gurmánský zážitek
Cuketová klasika je třeba ratatouille
pokud se budem bavit o gurmánských zážitcích,tak si udělám steak s pepřem,solí a orestuju si k tomu zel.fazolky a vychutnám skoroneochucené.....atd.atd.
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
:"Tak mohu přinest 6-stý chod(minichod)??? A nechtěli by jste si odpočinout????"
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
a my:"Ne spěcháme!"
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
Ale nyní vařím i dětem,tak ty majdy prostě zjemňuju a přizpůsobuju rýži a nudlím(správná konzistence)....
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/smile.png)