Téma: ..
 
12.8.2009 v 23:32
....

Uzavřeno 08.07.2010 v 06:27 uživatelem hanny

Naposledy editováno 08.07.2010 06:29:51

MrsAtasova>Repulsion> kurfa neber mě za slovo porád ,já tedy buď zahušťuji chlebem,nebo hotovou jíškou,která tam ani nejde cítit a guláš zjemní.....zásmažky nedělám.
Někdy zahušťuju strouhanou bramborou,taky good.



Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám To máš to samé jako s tou cuketou - cuketa je fajn surovina, ale ne, když se používá jako náhražka do guláše apod. - tím vznikne jídlo na naplnění žaludku, ale nikoliv gurmánský zážitek Cuketová klasika je třeba ratatouille
[quote]Repulsion>Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám

Tak ten jsem právě dojedla, heč;)

(reakce na) ..

16.8.2009 v 20:31 | Nahoru | #3

Repulsion>Jenže nejlepší guláš je takový, který se vůbec nezahušťuje - který se zahustí sám To máš to samé jako s tou cuketou - cuketa je fajn surovina, ale ne, když se používá jako náhražka do guláše apod. - tím vznikne jídlo na naplnění žaludku, ale nikoliv gurmánský zážitek Cuketová klasika je třeba ratatouille



pokud se budem bavit o gurmánských zážitcích,tak si udělám steak s pepřem,solí a orestuju si k tomu zel.fazolky a vychutnám skoroneochucené.....atd.atd. ale to se bavíme o hovínku,pač každej má jiný chutě,každej posuzuje za guru jídlo něco jinýho......ale pamatuju si,jak jsem bly v jedný guru-restauraci a pán námříká po 45 minutách.......

:"Tak mohu přinest 6-stý chod(minichod)??? A nechtěli by jste si odpočinout????"
a my:"Ne spěcháme!"

Ale nyní vařím i dětem,tak ty majdy prostě zjemňuju a přizpůsobuju rýži a nudlím(správná konzistence)....
Téma je zamknuto


TOPlist