Téma: Vaše majstrštyky na grilu
 
12.8.2008 v 19:52
Pochlubte se co dáváte na gril a perferujete uhlí nebo brikety?
Předchozí
1 2
Následující

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:53 | Nahoru | #1
Perferuju psi a kočki !!

1 reakcí na tento příspěvek Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:55 | Nahoru | #2
tak pane kolego - říkají mi grillman. Výborný jsou ty marinády z Lídlu ješte k tomu dodám,česnek, vejce, med papriku, cibuli, koření, pepř a oliv olej a to je šmakec.
naložit 3 hod před tím

2 reakcí na tento příspěvek Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:56 | Nahoru | #3
uhlí, nejcasteji deláme makrely, máme vlastní recept na nakladani

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:58 | Nahoru | #4
Preferujeme brikety. Grilujeme všechno možné, ale když se mé ženě chce, umí udělat vynikající šunkové závitky plněné mletým masem, které jsou naprosto nepřekonatelné...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:59 | Nahoru | #5

Repulsion>Preferujeme brikety. Grilujeme všechno možné, ale když se mé ženě chce, umí udělat vynikající šunkové závitky plněné mletým masem, které jsou naprosto nepřekonatelné...



přemluv ženu,at prozradi recept..jak kořeni tu masovou napln..atd...

Naposledy editováno 12.08.2008 19:59:42

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:59 | Nahoru | #6
Jo,tak to mě taky zajímá... Jinak Brikety líp hořej...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 19:59 | Nahoru | #7
brikety jsou lepší-nehoří tak jako uhlím takže se to nemusí moc hasit. Jinak já jsem celkem barbar, nejraději griluju maso jenom tak posolené nebo ani to ne a jen ta na 1/2 až 3/4 - takový menší návrat do dávných časů

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:00 | Nahoru | #8

Lycantrop>Jo,tak to mě taky zajímá... Jinak Brikety líp hořej...



Hlavně člověk jakous takous záruku kvality - kvalita uhlí bývá často nevypočitatelná...

Jo - a taky je skvělý grilovaný lilek...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:01 | Nahoru | #9
fockewulf> to letadlo má jenom 2 válce to je v pořádku.

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:03 | Nahoru | #10

Repulsion>Lycantrop>Jo,tak to mě taky zajímá... Jinak Brikety líp hořej...

Hlavně člověk jakous takous záruku kvality - kvalita uhlí bývá často nevypočitatelná...

Jo - a taky je skvělý grilovaný lilek...


s tim uhlim je to fakt, ale mame vyzkousene svoje s pokojenost

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:03 | Nahoru | #11
Já níc ale táta do krbu většinou bukove dřevo nebo uhlí a vše-domácí klobásky, koleno, sele, maso vše

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:03 | Nahoru | #12
nikdo nema na stryce od mlade...naposledy jsem u ne mel 2 grilovany kousky masa a byl jsem z toho prejezenej cely odpoledne az me to mrzelo kolik toho bylo a ja nemohl...nekde sehnal svickovou za hodne dobrej peniz..a to byly 3cm vysoky flaky pres celej talir...great...a na to nejakej medovo-horcicovej dresing...luxus
jinak osobne nepreferuju ani zadny maso...koupim co s emi zrovna libi nalozim do takove te klasiky cibule,cesne,oliv. olej, pepr sul, gril. koreni a tak a pak pekne griluji...paradicka...grilujeme na mramorove desce a je to paradicka

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:05 | Nahoru | #13
lávovej kamen pod tim zatopit smrkovym drevem a hovezi rostena nalozena tak tejden dopredu ve zvlastni marinade proste namka :)

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:06 | Nahoru | #14
nejvic me sere,ze prijdou o velkou gril party kde bude prase a dalsi pochutinky
Brnaci nebo mozna i prespolni...kdo znate restauraci U staryho Billa...to je na maso ta nej restaurace...sezenou se tam steaky z klokana,bizona atd...je tam neskutecne draho,ale clovek od tama odchazi s tim,ze z toho jidla ma zazitek a hlavne je zasycen
vsak mrknete:
www.bill.cz/
a muzu to vrele doporucit na firemni nebo takove ty repre akce! podotykam,ze tam nedela nikdo znamej,ale opravdu kvalita a sluzby hovori sami za sebe!!!

Naposledy editováno 12.08.2008 20:09:42

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:12 | Nahoru | #15
Viktor ZZR600 > jojo... mramorovou desku máme taky... Paráda,akorát se to hůř čistí...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:13 | Nahoru | #16

Lycantrop>Viktor ZZR600 > jojo... mramorovou desku máme taky... Paráda,akorát se to hůř čistí...

Na to uz jsou lidi,ne?

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:13 | Nahoru | #17
nejlepsi je jemne cesnekem prospikovana panenka potrena dijonskou horcici, zasypana drcenym peprem, zabalena ve slanine a grilovana samozrejme vcelku

Naposledy editováno 12.08.2008 20:13:58

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:16 | Nahoru | #18
Zapomněl jsem na špízy... cibule, anglická slanina, játra, klobáska, vepřové, kuřecí, feferonka...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:18 | Nahoru | #19
ja rozdelam normalni ohen a pak lopatou prehazuju ty zhavy bazmeky vedle, kde mam rost...no jo no, sem socka a nemam na gril lol lol

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:22 | Nahoru | #20
tak ja se du nadlabnout momentalne se mi na grilu dela maso :)

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:25 | Nahoru | #21

Bender>tak ja se du nadlabnout momentalne se mi na grilu dela maso :)

hade

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:25 | Nahoru | #22

Repulsion>Zapomněl jsem na špízy... cibule, anglická slanina, játra, klobáska, vepřové, kuřecí, feferonka...

ss..spizy taky luxus

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 20:51 | Nahoru | #23
Repulsion> Právě...vtip je v tom,že brikety se lisujou z toho bordelu co vznikne při výrobě toho qalitního uhlí,ale pkud jde o kvalitu tak nejlepší je topit vedle bukem(bez kůry)a přenášet jenom to žhavé jak tu někdo psal

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 21:20 | Nahoru | #24
Jedině na dřevu, a převážně na šutru. Jinak mé oblíbené jsou plátky krkovice v hořčici, oleji, grilovacím koření a trošce tabasca. Tři dny odležet a naprosto luxus. Nebo různé variace kebabu a i ryby miluju /pěkně v alobalu/.

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 21:29 | Nahoru | #25

1203pilot>Repulsion> Právě...vtip je v tom,že brikety se lisujou z toho bordelu co vznikne při výrobě toho qalitního uhlí,



To jasné, ale v tomto případě to vůbec ničemu nevadí...

dřevo je dřevo, ale to už je moc práce a starání...

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 22:05 | Nahoru | #26
viktorzzr600>ale jak sem se nadherne nadlabnul :)

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 22:07 | Nahoru | #27
TNT lol lol lol lol lol

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 22:50 | Nahoru | #28
brikety pěkně nechám rozežhnout v milíři a vydrží 2,5h žhavit gril

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 23:04 | Nahoru | #29

Viktor ZZR600>nejvic me sere,ze prijdou o velkou gril party kde bude prase a dalsi pochutinky
Brnaci nebo mozna i prespolni...kdo znate restauraci U staryho Billa...to je na maso ta nej restaurace...sezenou se tam steaky z klokana,bizona atd...je tam neskutecne draho,ale clovek od tama odchazi s tim,ze z toho jidla ma zazitek a hlavne je zasycen
vsak mrknete:
www.bill.cz/
a muzu to vrele doporucit na firemni nebo takove ty repre akce! podotykam,ze tam nedela nikdo znamej,ale opravdu kvalita a sluzby hovori sami za sebe!!!


Co mi to děláš, já teď skoro brečím u jídelního lístku- dokonalý!

Vaše majstrštyky na grilu

12.8.2008 v 23:08 | Nahoru | #30
kuřecí cecky na tlusto + mexický koření + chilli (hodně).
Nejlepší je jabloňový dřevo.
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist