Téma: Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
3.3.2022 v 18:03
Taková malá tipovačka

(Abychom to mohli porovnat s realitou a zjistit, jací jsme byli optimisti )

Změnil jsem pořadí v názvu, s tím co nás pravděpodobně čeká jsou ceny za phm asi ta menší bolest

Naposledy editováno 15.10.2022 22:34:10
Anketa: Kde se zastaví cena PHM?
35-40
4%
5
40-45
13%
16
45-50
35%
44
50-55
19%
24
55-60
7%
9
60-65
3%
4
65-70
6%
8
70+
9%
11
putler požere ukrajinu a cena klesne pod 30 Kč
5%
6

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)

4.11.2022 v 16:26 | Nahoru | #1
RomanSS> tak to máš u mě za odvahu.
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.

S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)

4.11.2022 v 17:23 | Nahoru | #2

Yura píše: RomanSS> tak to máš u mě za odvahu.
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.

S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno


No já mám to štěstí, že rodiče jsou gurmáni, tak všelijaký mořský potovory atd. mi příjdou úplně normální a miluju to.
A další štěstí je to, že se od malička s mladší ségrou hecujem , co dáme do huby a sežerem... takže jediný, co nejím, jsou zhnusený srance ze školní jídelny - špatně pokrájený maso, mrkovká, koprová, fazolová a křenová omáčka...

Červy zkus ochutnat...fakt se překonej a uvidíš, že to je mňamka. Opražený červi s medem, to je fakt luxus. Když je necháš vyhladovět a správně uděláš, tak je to jen protein a zbytek záleží jak to ochutíš...

zmulin> Mně tam ale fakt horzně chutnalo...ťamani na jihu vše umí dokonale vychutit...jídla tam byla snad jedny z nejlepších, co jsem kdy poznal...vážně jedinej problém byl extrémní, ale fakt kurevská pálivost naprosto všeho...a to pálivý miluju...měl jsem v teamu i inda a ten to taky nedával...po extrémně pálivý snídani jsem musel zpět na pokoj...vysrat se v křečích ale za mě jedno z nejlepších míst, kam jsem se dostal

(reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)

4.11.2022 v 18:27 | Nahoru | #3

Yura píše: RomanSS> tak to máš u mě za odvahu.
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.

S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno



To raději sežeru to hovno, než rýžový nákyp.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist