globalmoto_kveten





Téma: Co žerete o vánocích
3.12.2020 v 13:43
Pomalu jsou tady vánoční svátky a Novej rok. Jako obvykle mě jímá hrůza z těch všech věcí okolo a z vymejšlení dárků. Nikdy mi to nešlo. Pro mě za mě by mi stačil klid, dobrá bašta, něco kvalitních lihovin a dobrýho piva či vína a stromeček, aby to doma pěkně vonělo. Jenže to zas bude stejný, jako každej rok. Tak to nějak musím překlepat.
Když už ale rád žeru (a určitě nejsem jedinej, kdo to má stejně), docela by mě zajímaly nějaký tipy na tyhlety přicházející svátky. Jasně že nemyslím takový "objevy" jako je ryba nebo řízek se salátem nebo cukroví. Zplundorovat si pajšl po třech dnech řízků umí každej. Ale někdo má určitě i jiný nápady, zvyky a oblíbený tipy na jídla nebo zaručený recepty.
Tak sem s nima, ať je letos nějaká změna

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích

7.12.2020 v 07:17 | Nahoru | #1
kerut> Tyvole, tak do voka bych nešel. Kór jestli smutně koukalo Jinak já zas nemusím tuňáka, nic mi neříká. Z ryb celkem můžu dravce, nesmrdí tolik rybinou, samozřejmě úhoře, ale to je had a bez problémů rybí filé. Mám na něj svoje úpravy a je pak špicový. A určitě nepohrdnu dobře udělaným pstroužkem, jezdíme v létě na pstruhy do Polska, Poláci je umí. Máme s naší motobandou oblíbený místo, kam na ně. Už aby ta zkurvená zima skončila...

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích

7.12.2020 v 08:22 | Nahoru | #2
Codo> Jo takovej pořádnej stejk z tuňáka koupenej čerstvej na rybím trhu a udělanej na grilu to je ňamka, Nevýhoda je pouze cena,

(reakce na) Co žerete o vánocích

7.12.2020 v 11:59 | Nahoru | #3
Codo> ja to zeru prave proto ze to nechutna nijak a ma to prokazanej obsah bilkovin

JPechy> hergot tohle mi nedelej, ze ja na to koukal,.. ted se mi vo tom budou zdat tejden hladovy sny

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích

7.12.2020 v 15:02 | Nahoru | #4

Codo píše: kerut> Tyvole, tak do voka bych nešel. Kór jestli smutně koukalo Jinak já zas nemusím tuňáka, nic mi neříká. Z ryb celkem můžu dravce, nesmrdí tolik rybinou, samozřejmě úhoře, ale to je had a bez problémů rybí filé. Mám na něj svoje úpravy a je pak špicový. A určitě nepohrdnu dobře udělaným pstroužkem, jezdíme v létě na pstruhy do Polska, Poláci je umí. Máme s naší motobandou oblíbený místo, kam na ně. Už aby ta zkurvená zima skončila...


Pstruha (i ostatní ryby z vlastních sádek) umí i na Moravě, přesněji řečeno v Sudetech
Vyzkoušeno mnohokrát a nikdy nezklamali. Rybářská bašta Vysoký Potok
Další dobrá rybárna je v Rudolticích , ale ta je o víkendech a v létě dost profláknutá, takže davy lidu.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist