globalmoto_kveten





Téma: Co žerete o vánocích
3.12.2020 v 13:43
Pomalu jsou tady vánoční svátky a Novej rok. Jako obvykle mě jímá hrůza z těch všech věcí okolo a z vymejšlení dárků. Nikdy mi to nešlo. Pro mě za mě by mi stačil klid, dobrá bašta, něco kvalitních lihovin a dobrýho piva či vína a stromeček, aby to doma pěkně vonělo. Jenže to zas bude stejný, jako každej rok. Tak to nějak musím překlepat.
Když už ale rád žeru (a určitě nejsem jedinej, kdo to má stejně), docela by mě zajímaly nějaký tipy na tyhlety přicházející svátky. Jasně že nemyslím takový "objevy" jako je ryba nebo řízek se salátem nebo cukroví. Zplundorovat si pajšl po třech dnech řízků umí každej. Ale někdo má určitě i jiný nápady, zvyky a oblíbený tipy na jídla nebo zaručený recepty.
Tak sem s nima, ať je letos nějaká změna

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích

5.12.2020 v 05:53 | Nahoru | #1

maco píše: V tom případě mám další tip ale ten tady nedáš, to bys musel do toho Thajska plus mínus ale Thai food zrovna nemyslím a vrátím se zpátky k rybě, takový čerstvě ulovený Blue Marlin nebo Swordfish neboli Mečoun obecný s bramborem ve slupce pečeným v alobalu s citronovou majonézou a čerstvou zeleninou, tak to když vezmeš do huby, tak zjistíš že Bůh existuje O stupínek výše to ještě bude když mečouna vyměníš za právě ulovenou Barracudu

Nic lepšího jsem zatím v držce neměl ale šilhám po Wagyu. To by mohlo překvapit



Já jsem za nejlepší jídlo roku 2018 vyhodnotil naprosto senzačního uzenýho kapra s grilovanou zeleninou. Kapra jinak nežeru, ale soused na chajdě je vášnivej rybář a skvělej rybí kuchař...to bylo žrádlo jak bejk, až jsem tomu nechtěl věřit. Ten mečoun jak píšeš musel bejt fantastickej. Už jen když to čtu...

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích

5.12.2020 v 13:50 | Nahoru | #2

Codo píše: Já jsem za nejlepší jídlo roku 2018 vyhodnotil naprosto senzačního uzenýho kapra s grilovanou zeleninou. Kapra jinak nežeru, ale soused na chajdě je vášnivej rybář a skvělej rybí kuchař...to bylo žrádlo jak bejk, až jsem tomu nechtěl věřit. Ten mečoun jak píšeš musel bejt fantastickej. Už jen když to čtu...


Lepší byla asi ta barakuda. Jinak na toho mečouna jsem chodil každý den večeři do jednoho podniku, to tam grilovali venku a ti si už mě tam pamatovali a už mě zdálky zdravili

Na pár dní jsme zaparkovali tehda někde kousek od malajských hranic a bydleli jsme u nějakého číňana no jednou už jsem to nevydržel, tak jsme si pronajali lod'ku a jeli jsme si ulovit něco sami. No ale museli jsme celkem dost od pobřeží protože blíž nic nezabíralo, nakonec už byla skoro tma tak jsme chytli dvě ryby ani nevím co to bylo, jednu jsem dal tomu číňanovi a tu druhou jsem mu řekl at' nám ji udělá k večeři no ale celkově to byl tak průměr, žádná extáze.

Uzeného jsem zkusil jednou akurát pstruha na rybářské baště kam jsem jezdil často a víckrát už ho ani nemusím ale objevil jsem vloni v Jeseníkách další rybářskou baštu kde jsem začal jezdit a pstruha tam dělaj ještě lepšího, v trojobalu
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist