skutečně se jedná o vepřové sádlo. Od té doby, co nás opustili dědové a babičky co pěstovali prase doma jsem na pořádné a dobré sádlo nenarazil. Asi 15 let jsem to řešil, že jsem v malém a dobrém řeznictví koupil syrové sádlo a doma vyškvařil. Nejdřív to bylo nějaké řešení, ale teď mi připadá stále méně chutnější (nevím jestli nepřicházím o chuť ) a dokonce jsem jednu várku vyhodil - smrdělo. Tak jsem rezignoval a chci koupit nějaké hotové v obchodě.
Asi bude taky stát za prd, ale budu to mít alespoň bez práce. A teď se ptám vás, který taky zbožňujete krajíc dobrého chleba namazaného sádlem, s hořčicí, s cibulí, s Magi, prostě s čímkoliv, zda máte nějaké vytipované, které vám chutná. Prostě dobrou radu: kup to a to, je to docela poživatelné. Dík za rady a zkušenosti.