Téma: Recept na hermouše
8.1.2019 v 14:35
Zima v plným proudu a mně se pod ruce dostala hromada hermelínů a tak se naskýtá otázka co s nima?
Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše

17.1.2019 v 06:21 | Nahoru | #1
FILODENDRON> člověče, tys to asi trefil, já je totiž po zalití a zchladnutí dával do temného sklepa
přísady +/- stejné, ty listy byly sice umyté, ale čerstvě natrhané z vína a třešně, co rostly na naší zahrádce, tak jestli se nedávají nějaké upravené/ sušené/ kupované ?

(reakce na) Recept na hermouše

17.1.2019 v 13:10 | Nahoru | #2

GL1 píše: FILODENDRON> člověče, tys to asi trefil, já je totiž po zalití a zchladnutí dával do temného sklepa
přísady +/- stejné, ty listy byly sice umyté, ale čerstvě natrhané z vína a třešně, co rostly na naší zahrádce, tak jestli se nedávají nějaké upravené/ sušené/ kupované ?



Listy se dávají čerstvé.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist