Téma: Recept na hermouše
8.1.2019 v 14:35
Zima v plným proudu a mně se pod ruce dostala hromada hermelínů a tak se naskýtá otázka co s nima?
Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše

14.1.2019 v 08:49 | Nahoru | #1
GL1> Dávám normální jedenáctku Zkoušel jsem i tmavé, to není potřeba tolik doslazovat, ale obyč světlé je víc, než OK. A co jsem nezmínil, nálev se vaří - recept je na předchozí straně....všechno smíchat, dovést k varu, pět minut povařit, a nechat vychládnout.

Naposledy editováno 14.01.2019 08:54:15

(reakce na) Recept na hermouše

14.1.2019 v 10:23 | Nahoru | #2
PlusOne> Dík, tak to příště zkusím, z nálevem už laboruju hodně dlouho, viz #24
Docela jsem zvědavej, jak se bude chovat pivo při vaření. když dělám svařák, tak u toho stojím, a jakmile přijde k varu, okamžitě odstavuju, je to na vteřiny
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist