Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí
1 reakcí na tento příspěvek Recept na hermouše
1) Nakrájím balkán na větší kostičky.
2) Dám do misky a zasypu je zelenými a černými olivami v poměru 1:1 (používám ty Franz Josef).
3) Dále přidám prolisovaný česnek a celé to zasypu provensálským koření.
4) Pořádně to promíchám a nasypu do zavařovací sklenice.
5) Celé to zaliju olivovým olejem a nechám v ledničce tak 3 - 4 dny proležet.
6) Dá se to jíst jen tak nebo se to dá přidat do nakrájeného římského salátu. K tomu salátu doporučuji přidat nálev z balsamika + nějaké salátové koření dle chuti.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše
FILODENDRON píše: Kdo má rád nakládaný balkánský sýr, tak tady je jeden jednoduchý recept. Je to fakt mňamka .
1) Nakrájím balkán na větší kostičky.
2) Dám do misky a zasypu je zelenými a černými olivami v poměru 1:1 (používám ty Franz Josef).
3) Dále přidám prolisovaný česnek a celé to zasypu provensálským koření.
4) Pořádně to promíchám a nasypu do zavařovací sklenice.
5) Celé to zaliju olivovým olejem a nechám v ledničce tak 3 - 4 dny proležet.
6) Dá se to jíst jen tak nebo se to dá přidat do nakrájeného římského salátu. K tomu salátu doporučuji přidat nálev z balsamika + nějaké salátové koření dle chuti.
Tvl. z tebe už je bydlenka