Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí
2 reakcí na tento příspěvek Recept na hermouše
Nálev je z litru a čtvrt piva, dvaceti lžic cukru, asi čtvrt litru octa, pěti lžiček soli, bobkový list, nové koření a celý pepř. Buřty lešanské, 82% masa, promazané hořčicí smíchanou s mletým pepřem, proložené cibulí a feferonkou. Zbytky cibule a feferonky volně ložené mezi vrstvami, a byť to nevypadá, cibulí se vešlo celkem sedm velkých. I tak ji mám raději v buřtu, než loženou volně, ale prostě musí být.
Naposledy editováno 12.01.2019 00:27:51
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše
to mě zajímá, dáváš pasterizované nebo "živé" ?