Téma: Recept na hermouše
8.1.2019 v 14:35
Zima v plným proudu a mně se pod ruce dostala hromada hermelínů a tak se naskýtá otázka co s nima?
Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí

2 reakcí na tento příspěvek Recept na hermouše

12.1.2019 v 00:19 | Nahoru | #1
Já jsem se v týdnu navnadil, a dneska provedl. Teď se ty dva tejdny udržet

Nálev je z litru a čtvrt piva, dvaceti lžic cukru, asi čtvrt litru octa, pěti lžiček soli, bobkový list, nové koření a celý pepř. Buřty lešanské, 82% masa, promazané hořčicí smíchanou s mletým pepřem, proložené cibulí a feferonkou. Zbytky cibule a feferonky volně ložené mezi vrstvami, a byť to nevypadá, cibulí se vešlo celkem sedm velkých. I tak ji mám raději v buřtu, než loženou volně, ale prostě musí být.



Naposledy editováno 12.01.2019 00:27:51

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše

12.1.2019 v 00:59 | Nahoru | #2
PlusOne> doprdele tu fotku jsi sem davat nemusel. Zejtra jedu pro spekacky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše

14.1.2019 v 08:06 | Nahoru | #3
PlusOne> ....Nálev je z litru a čtvrt piva.....

to mě zajímá, dáváš pasterizované nebo "živé" ?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist