Téma: Recept na hermouše
8.1.2019 v 14:35
Zima v plným proudu a mně se pod ruce dostala hromada hermelínů a tak se naskýtá otázka co s nima?
Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí

2 reakcí na tento příspěvek Recept na hermouše

11.1.2019 v 15:50 | Nahoru | #1


Tak konečně jsem se k tomu dostal.
Hermelíny jsem rozkrojil podélně, na obě strany jsem dal sladkou papriku s medvědí tlapou, na husto vyskládal plátky česneku a jednu stranu potřel mletýma chilli papričkama v oleji. Celé přiklopil, rozkrájel na osminky a se špejlama skládal do flašky. Každou vrstvu proložil třema "extra pálivýma" feferonkama a sušenými rajčaty.
Uvidíme za týden, asi je nechám jen v ledničce, protože už byly docela rozjetý
První pokus, příště s cibulí a koření/papričky upravím podle chutí této várky.

Všem díky za tipy, hodně mi pomohly. Jsou to nějaký 250g hermelíny, možná večer udělám ještě takový ty malý camemberty v modrý krabičce z kaufu.

Naposledy editováno 11.01.2019 15:51:54

(reakce na) Recept na hermouše

12.1.2019 v 01:23 | Nahoru | #2
zdenda204> mas to moc pekny

(reakce na) Recept na hermouše

14.1.2019 v 01:56 | Nahoru | #3
zdenda204> Zdá se, že jsou hermouši dost napěchovaní, dal bych jim trochu víc volnosti, přesto budou mňankovní
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist