Jednou jsem dostal flašku nakládaných, pikantních, který byly úplně dokonalý, ale samozřejmě nemám už nejmenší zdání co tam vše bylo.
Máte někdo tip jak je naložit? Předpokládám že se tu určitě nějaký gurmán najde, co se třeba i rád podělí, pochlubí
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Recept na hermouše
GL1 píše: olomoucký mám taky rád, ale stačí mi "klasický", nakládaný, to už bude síla
je to vazne dobry. Na Kladně to dělá firma Kašša a je to fakt hodně dobrý. Když to někam přivezu, tak to okamžitě zmizí.
"Co to je?...to jsou tvarůžky?...ty vole....Tak jeden teda zkusim......Si děláš prdel !!. Ty krávo. Kdes to sehnal?"
Mimochodem dělají i nakládaný "blatacky zlato". Neskutecnej narez. Kdo jste z okoli Kladna, tak doporucuji vyzkouset.
Tvaruzky
Beru od nich "Párty mix I" (syreček, niva, blaťácké zlato)
Jarrinn píše: je to vazne dobry. Na Kladně to dělá firma Kašša a je to fakt hodně dobrý. Když to někam přivezu, tak to okamžitě zmizí.
"Co to je?...to jsou tvarůžky?...ty vole....Tak jeden teda zkusim......Si děláš prdel !!. Ty krávo. Kdes to sehnal?"
Mimochodem dělají i nakládaný "blatacky zlato". Neskutecnej narez. Kdo jste z okoli Kladna, tak doporucuji vyzkouset.
Tvaruzky
Beru od nich "Párty mix I" (syreček, niva, blaťácké zlato)
jj, s tímhle souhlas, taky to bereme na každou párty ale ten syreček jsem zatim nezkoušel, tak to budu muset napravit