1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: PetrL3> to je sice pravda ale to by u Chobotnice nemelo moc vyznam, protoze se musi vyvrhout.
Hm, to má logiku.
PetrL3 píše: Hm, to má logiku.
jinak aby to tedy zakoncil, tak ja nevylucuju ze to nekdo nekde jeste ted dela. Ale z mych zkusenosti a jako ze na lodich zvlast pri potapeni tohle s mistnima docela probiram je obvykly vareni v kyselym nalevu. Korek tam pridavaj nekteri Italove - prej to pomaha dusi odejit.
Kdyz to rozmrdas o kamen tak to tedy IMO moc nezmekne protoze ten sval je uplne jinej nez na rizku a navic se pripravis o tu vrchni vrstvu, ktera je tak dobra.
Ale klidne nekdo dovalte chobotnici a muzte ji mlatit vo sutr ala debill ja ji povarim a pak to porovname chutove
edit: kdyby chtel nekdo seznam lokalit kde kdy jsme se o tom s nekym bavil tak muzu dodat.
Naposledy editováno 23.10.2021 18:52:15