1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Trafo na omráčení prasete.
Yura píše: proč by ne (asi máš mladou bábu )
Kiwi ne, ale citrony do kompotu dávala moje bába zcela běžně. Navíc se mi líbí i ta metoda, skleněný víčka s gumovým těsněním - to už se dnes nevidí. Oni vlastně i ty Omnia víčka už jsou historie. Takže za mě má kolega opravdu
Díky.Jinak ty skleničky se skleněnejma víčkama jsou od firmy Weck z Rakouska kupoval jsem to tuhle sezonu mám jich asi 25 kousků.Vypadá to pak hezky když je to vyskládaný na poličce.Stojí to v rozmezí 35-55kč kus a dá se to koupit běžne na netu a maji to i skladem.
E: ještě k tý kyselosti mám i zkušenost že jídla jako boršč nebo znojemská vydrží bez problému v lednici 3 měsíce i přesto že je steriluju jen jednou.Jaká je skutečná trvanlivost netušim zavařuju toho kolem 25litrů ale půlku dám našim takže to dýl nikdy nevydrželo
Naposledy editováno 30.11.2014 12:34:12
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Trafo na omráčení prasete.
JMK - jo, omnie (z Feremby ) se sice prodávaji, ale např. moje máma je používala jen do doby, než se objevily závitový víčka. S těma je podstatně snazší práce a nechycených sklenic je minimum.