Téma: Seznamkove komando
 
1.7.2014 v 11:44
stručná charakteristika postav:
Gugo : letadlo
Wegas : nadany fyzik
Artepx : neurobiolozka
Anii : mrtvá bezpohlavní princezna z Rumunska
Cucka : pani ucitelka
Ozzy : uchyl vysetrovatel

Sraz komanda proběhl 21.6. u Gugáče, a tímto mu za všechny zúčastněné děkuji, jako hostitel se velmi osvědčil /



Urceno vsem prudickam a prudicum v Seznamce ,aby se mohli seberealizovat a nechali tem chudakum co se chteji seznamit alespon trochu mista.

foto ze srazu






Tem co se chteji seznamit doporucuju zalozit si vlakno nekde jinde a pokud holt neodolaji tak pozor zejmena na tyhle: (seznam bude aktualizovan)

Pozor - máme členem i chlapy (aby se někdo necítil méně nebo více cenný) :
kutilsro (na základě přijetí nabídky), Kubacech..... MedWed a Fish, Veverčák
Čestný host: slewa

Artepx (zadaná a ještě k tomu vdaná)
Cucka
anii
Vovce
hondagirrl
sebkova
fazeraja

z hlavy uz me zadna nenapada.

A aby to tu bylo komplet tak tu postupně přidáme ještě seznam odhalených onanistů: Kopřiva681

*btw nebyl to muj napad, ale ona se stydi

Naposledy editováno 09.08.2018 07:19:46

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando

13.10.2014 v 21:49 | Nahoru | #1
Artepx> no dobra...
tak sezenes si nejkay gnochi, kvalitu necham na tobe neob si je udelej.
Vemes kruti filet, nebo nejaky leosi kure ne to vodou nacucany neco co se tady obvykle prodava. Nakrajis na kousky , osolis, pokapes primerene sojovou omackou.
Zprudka osmahnes na panvi ale fakt zprudka , odlozis maso do misky.

Na tu spinavou (ale nemastnou panev) kterou nechas zchladnout das maslo, a najemno nakrajenou cibulku (staci ti pulka maly cibule) ... nechas zezlatnout a pridas tak 2-3 hrsticky mouky prakticky besamel akorat ze to je samo o sobe ridsi a davam tam smetanu.

Pridas syr dle sve vlastni chuti klidne i vicero, ja pouzivam treba Gruyére co se dava do fondue, ale kdyz neni nic lepsiho tak klidne eidam. Kdyz to chces mit hodne syrovate tak niva, ale to nemusim. Lehce dochutis sul ev. ja tam davam trochu curry.
Michas na mirnem ohni do zhoustnuti. Nakonec do tooho vhodis to osmahnute maso.

Gnochi uvaris a nalejes na ne tuto omacku na kterou nakonec naklades pripravene lisky.
Lisky pripravuju tak ze je nakrajim na pozadovnou velikost a necham je povarit do meka v lehce osolene vode.

Thats all folks, jinak jde to i bez lisek

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando

13.10.2014 v 21:51 | Nahoru | #2
gugo> no vidíš to, že to jde, když se chce
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist