globalmoto_nolan Přidat reklamu

Téma: Jindřichův hradec
10.4.2014 v 10:32
Přátelé a kamarádi ďábelských strojů, zastavte se v Otíně u Jindřichova hradce a koukněte co pro vás chystáme, pokud mě tam zastihnete,rád pokecám.Ještě každý z nás najede pár km než si budeme moci dát pořádnou baštu a drink, ale hlavní je, že už se na tom maká !


























1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

17.8.2014 v 09:39 | Nahoru | #1
kecuf> Upřímně, moc si od toho neslibuju a úlovky jako loni ani nečekám. Ale tak hlavně, že se podívám do lesa, tam si vždy parádně vyčistím hlavu. Těch pár kousků, co čekám, by ani nemělo cenu do hospody nosit a ono by to ani moc dobře nešlo, v hospodě vařit z donesených hub... je to docela riziko a za průser to nestojí. Viz několik stránek nazpět, kdy byla raději zavržena možnost dodávání poctivé domácí zmrzliny. A kor houby...

A jinak, když GP bude, tak pokud se nic nestane, stavím se každopádně.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

17.8.2014 v 19:22 | Nahoru | #2

J.M.K. píše: kecuf> Upřímně, moc si od toho neslibuju a úlovky jako loni ani nečekám. Ale tak hlavně, že se podívám do lesa, tam si vždy parádně vyčistím hlavu. Těch pár kousků, co čekám, by ani nemělo cenu do hospody nosit a ono by to ani moc dobře nešlo, v hospodě vařit z donesených hub... je to docela riziko a za průser to nestojí. Viz několik stránek nazpět, kdy byla raději zavržena možnost dodávání poctivé domácí zmrzliny. A kor houby...

A jinak, když GP bude, tak pokud se nic nestane, stavím se každopádně.


nevím jak to chodí u nás v hospodách ale v A je uplně normální že se vaří z čerstvých hub, (taky tady u hranic v českých lesích moc hub pro nás místní nezbyde, všechno se to prodá do A, buď do hospod nebo kolem silnic to prodávají cikáni) ono je to spíš o tý práci, houby se musí očistit, nakrájet jes tím trochu víc práce. já kupuju žampiony a když se zadaří tak i schitake u Třeboně v pěstírně a je to sakra rozdíl od těch kupovaných. ono je taky o tom jestli jsou lidi ochotný za to poctivý a domácí jídlo zaplatit.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist