1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
J.M.K.> No právě..ty z obchodu jsou takový hubeňoučký, žádný stehýnka...táta králíky choval, takže vím jak má to zvíře vypadat. Některý maso v krámě je vážně strašidelný..kuřata... králíci...
Teda ale děláš mi taky chutě! S tou paštikou..a domácím chlebíkem. Ten si taky doma dělám. Tak si k tobě někdy udělám výlet na motorce a narvu kufr králíkama
Takže králíka nebrat, leda od známého řezníka. To samé drůbež - českou husu neseženeš. Leda maďarskou a to je také děs, od těch prasečkářů.
Tak když myslíš, že Ti to stojí za cestu štorc republikou, třeba... paštiky ještě mám, beztak záhy budou nové. A když pojedeš někdy v zimě, můžeš odvézt i zmrzlé kusy, aniž by cestou roztály. Ovšem otázkou jest, jak bys na tom byla Ty (nadsázka, pochopitelně). asi málokdo bude takový magor, jako kdysi já, aby jezdil na motorce 350km štreky v patnáctistupňovém mraze.
Holt kdo dneska drží králíky, má být na co pyšný a rozhodně by neměl přestávat. Nedávno jsem navíc viděl někde článek o tom, jak se kralikařina začíná zase rozmáhat, kor mezi mladými. A to je dobře.