Téma: gurmáni sobě
 
18.1.2012 v 22:25
zdarec bando jedna hladová ,
co takhle diskuse na téma dobrý žrádýlko ,ale pouze s fotkama vlastních,vlastnoručně uklohněných výtvorů a to aktuálně uvařených, aby to tady ještě zavonělo...

No nic, já mám hlad až šilhám, tak si jdu nějakej pokus uklohnit ala co dům dá a do 10-ti minut tady máte foto, jsem totiž profesionál ...

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

18.9.2014 v 11:06 | Nahoru | #1
Mari: Ty vado, ten houbovej aspik musi bejt labus

PIGO a Valibuk: naprosto paradni kousky

(reakce na) gurmáni sobě

18.9.2014 v 14:41 | Nahoru | #2
slewa> Nemusíš to ani moc komplikovat.
Uzený žebírka,klobáska,zelíčko,koření...no bylo toho asi 20 litrů zelňačky.
Zmizelo to jako když přijede německej zájezd

















Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist