protože jsem línej jako kráva a chodit do krámu pro pečivo mě sralo, tak dost často používám domácí pekárnu, nejvíce kupuji směsi v rakousku, v Hoferu 0.89 eura, Lídl 0,99 u nás je to drahý jako kráva.
mám spousty receptů, ale serou mě tam přísady, co sem Babica abych něco vážil?
odměrky moc nefungujou
a dostáváme se k věci, nemáte někdo recept na způsob přiměřeně příměřeně?
ale ne zase takhle
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) domácí pekárny - jednoduché recepty?
lucie.rac píše: V tom případě já ve volným čase dělám dřevořezbu a občas taky něco ukovu
a víš že se nedivím
když nežereš maso, tak někdo ty zdřevnatý kedlubny sežrat musí, proto jsi v tom tak zběhlá
a že jsi dobrá i na kovařinu?
se také nedivím, co jsem slyšel tak buchty od tebe se podobají kouskům kolejnic, jak chutí tak tvrdostí
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) domácí pekárny - jednoduché recepty?
Dominik-Duka píše: a víš že se nedivím
když nežereš maso, tak někdo ty zdřevnatý kedlubny sežrat musí, proto jsi v tom tak zběhlá
a že jsi dobrá i na kovařinu?
se také nedivím, co jsem slyšel tak buchty od tebe se podobají kouskům kolejnic, jak chutí tak tvrdostí
ale Petříku chceš do držky?? až přijde Yetti z práce hned ho na tebe pošlu