Právě jsem se ve zprávách na Impulsu doslechl že: podle laboratorních testů se zjistilo, že téměř všechny kečupy jsou vyráběny z plesnivých či shnilých rajčat.
Prostě je to shnilé tak šups s tím do kečupu, zákazník to tam neuvidí - no vy jste teda ale pěkný PRASATA a ty kečupy které si vyrobíte tak si je také sami sežerte
My to jíst nebudeme
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
Radim-CC píše: kde se dají najit ty výsledky? něco jsem hledal, ale co jsem našel, tak bylo "zamklé"... vzhledem k tomu, že kečup můžu ke všemu a mám ho velkou spotřebu, tak by mě to zajmalo... spíš jen ze zvědavosti, ne že by mě to mělo odradit
hnojinky to píšou
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
je zajmavé, že všecí nadávají na kvalitu potravin a hlavně na potraviny z lídlu... přitom, co vidím jakýkoliv test potravin, tak jsou ty "hnusy" z lídlu vždy na bedně... včil kečup, před tím špekáčky... je někde test, kde lídl propadl? nebo začnu snad jezdit nakupovat jen do lídlu...