globalmoto_duben_nolan





Téma: volný batoh
 
7.3.2011 v 06:46
Volná batožina hledá volné sedlo :) (Brno)

Uzavřeno 20.03.2011 v 21:22 uživatelem karen007

Otevřeno 21.03.2011 v 06:36 uživatelem karen007

Uzavřeno 21.03.2011 v 19:58 uživatelem karen007

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) volný batoh

7.3.2011 v 09:44 | Nahoru | #1

Desmo píše: Karlie>

napis postup



Levou rukou pevně uchopíš chleba (ideálně ještě v pytlíku nebo i v utěrce - dle teploty), zaujmeš bojový postoj. Do pravé ruky uchopíš nůž (ideálně přímo na pečivo, jde to i jiným, který ovšem nedoporučuji v případě, že je chléb ještě teplý). Poděkuješ za ty dary a zařízneš chleba (osobně doporučuji zařezávat ze strany, která je dále od těla) a se vší láskou pohybem "tam a zpět" krájíš. Levá ruka chléb stále pevně drží. V případě, že je chléb opravdu čerstvý, doporučuju ke konci chléb otočit a konec kůrčičky doříznout v tomto stavu - je třeba dbát zvýšené opatrnosti, aby se poslední dva centimetry neodtrhly, nýbrž také uřízly (tady to chce mít trochu v oku, abys dokázal udržet přesnou hranu a nevytvořil na chlebu vlnky).
Tohle je stručný návod, je to trochu umění, musíš to zkrátka cítit!
PS: Návod je pro praváky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) volný batoh

7.3.2011 v 09:47 | Nahoru | #2
Karlie>

aha, no vidis me to ucili jinac ... zacatek je skoro stejny ... jen pak chleba krajim na pulky a pak ctvrtky ... no a pak vzniknou krasne pulkarjicky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) volný batoh

7.3.2011 v 16:41 | Nahoru | #3

Karlie píše: Levou rukou pevně uchopíš chleba (ideálně ještě v pytlíku nebo i v utěrce - dle teploty), zaujmeš bojový postoj. Do pravé ruky uchopíš nůž (ideálně přímo na pečivo, jde to i jiným, který ovšem nedoporučuji v případě, že je chléb ještě teplý). Poděkuješ za ty dary a zařízneš chleba (osobně doporučuji zařezávat ze strany, která je dále od těla) a se vší láskou pohybem "tam a zpět" krájíš. Levá ruka chléb stále pevně drží. V případě, že je chléb opravdu čerstvý, doporučuju ke konci chléb otočit a konec kůrčičky doříznout v tomto stavu - je třeba dbát zvýšené opatrnosti, aby se poslední dva centimetry neodtrhly, nýbrž také uřízly (tady to chce mít trochu v oku, abys dokázal udržet přesnou hranu a nevytvořil na chlebu vlnky).
Tohle je stručný návod, je to trochu umění, musíš to zkrátka cítit!
PS: Návod je pro praváky



Navod dobry, ale zapomnelas jeste udelat na chlebu krizek, nez do nej riznes. Alespon me to takhle ucila babicka
Téma je zamknuto


TOPlist