Sociologicko-behaviorální průzkum
Růžovka jaro 2017 se koná od 30.3. do 2.4.
Naše strategie na období 2012-2015 - aneb vlákno pro korporátní krysy
Taky dlíte podstatnou část pracovní doby na m.cz? Vadí vám když přijde kolega něco ukázat na vašem počítači a dole na liště vidí pootvíraný "autentický sexy fotky", "speedy dement" a podobně? Připadáte si nemístně, nebo snad jako kdybyste okrádali svého zaměstnavatele? Vítejte v maskovacím korporátním vlákně! Zde si můžeme ulevovat ze všech pracovních frustrací, vítané jsou zejména nadávky na mítinky, brífingy brainstormingy, prezošky, stížnosti na plat, poměry, na smejdy z jiného oddělení, na hajzly z mateřské korporace a na pablba z vedlejšího kanclu.
copyright ZuzukiB
Založeno generické zipové vlákno, které bylo k velké lítosti všech zavřeno.
Současný stav berušek a koťátek je zaznamenám níže
Pravidla:
- Tomíkovi a Doktorovi za (nehortenovsky) vyměklé chování
- Rentiérovi za nerentiérské chování
- Dizzi za argumentaci googlem a jinými výhradně elektronickými zdroji
- Vlastík za pohrdání lidmi bez vkusu, intelektu a kulturního rozhledu, upozorňování na vlastní vytříbenost, přehled a ostrovtip
- Ostatním za píčování a vysírání (zejména megerám)
Udělit může: kdokoliv komukoliv, v případě protestů trestaného rozhoduje to, zda se na vlákně najde kromě udílejícího ještě alespoň jeden uživatel, který do půl hodiny od vzneseného protestu potvrdí oprávněnost udělené berušky.
Za hustokrutý čin doložený důkazem získavá uživatel denní imunitu proti udělování berušek (hustokrutost musí odsouhlasit většina)
[img]
Naposledy editováno 01.01.2019 12:34:06
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
ZuzukiB píše: dotaz... brali jste někdy mlíko z mlékomatu? převařovali jste ho?
mělo by bejt pasterovaný. asi desetkrát jsme to vezli.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
no dám to do rendlíčku
E: nebo na to seru a dám si to jen tak, ňami ňam
Naposledy editováno 15.12.2015 17:01:06
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
ZuzukiB píše: nemako> když automat hlásí "převařte!" tak asi pasterovaný nebude
no dám to do rendlíčku
E: nebo na to seru a dám si to jen tak, ňami ňam
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
nemako píše: to by mě zabilo jak souvisí pasterizace s převařením? další rendlíček už nenič asi se krejou,mlíko je svině.
ak pasterování jen ohřátí na určitou teplotu, ne? nemyslím to vařit prudkým varem, ale zahřát a nechat zchladnout ....
ale asi na to fakt seru, ještě bych zničila další rendlík
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
ZuzukiB píše: ak pasterování jen ohřátí na určitou teplotu, ne? nemyslím to vařit prudkým varem, ale zahřát a nechat zchladnout ....
ale asi na to fakt seru, ještě bych zničila další rendlík
1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
TomElefant750 píše: Já bych to četl asi nějak jako: "někdo kdo má prachy, nebude mi moc odporovat, jednou bude i dědit, ještě pár let přežije, prcat bude chtíj jen a právě když já budu mít chuť a nebude mi moc kecat do doho jak trávím volnej čas (= celej den)
Podle fotky možná ještě...mám poslední šanci
Čau, Tom
To prcani je trefne
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
nemako píše: mám rád nepasterovaný pivo,protože se musí rychle vypít krušovice se točí jen do velkých sudů,tak jsou nejlepší
Teď di dávám kvasnicového ježka
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
nemako píše: teoreticky by pastér měl prodloužit trvanlivost bez změny chuti. musí se trefit přesná teplota. pokud to převaříš,bude to ještě hnusnější,pokud to je vůbec možný mlíko fakt nenávidím,mimo dvou litrů kefíru ročně
Já mám mlíko ráda Poslední dobou mám spotřebu tak 0,5l denně
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
spalovac píše: Teď di dávám kvasnicového ježka
já se právě chystám na jaře na koštovací zájezd napíšu podrobnou zprávu2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
ZuzukiB píše: ak pasterování jen ohřátí na určitou teplotu, ne? nemyslím to vařit prudkým varem, ale zahřát a nechat zchladnout ....
ale asi na to fakt seru, ještě bych zničila další rendlík
Budeš to mít náročný:
Dle platné legislativy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 ve znění Nařízení Komise (ES) č. 1662/2006) se pasterace mléka dosahuje několika způsoby3][4]
dlouhá nízká – 61,6 °C 30 minut
šetrná krátkodobá – 71,5°-74 °C 15–40 sekund
vysoká mžiková – 85 °C 1–5 sekund
legislativní 72 °C 15 sekund
Další ošetření mléka:
ESL – mléko s prodlouženou trvanlivostí (kombinovaná metoda do 100 °C),
sterilace – zahřátí mléka 30minut na 100 °C v uzavřených nádobkách,
UHT – 135-150 °C na zlomek sekundy. Pasterace udrží mléko trvanlivé v rámci dnů, ESL týdnů, sterilace a UHT měsíců.[3][4]
Bude asi potřeba hodně rendlíků
Čau, Tom
TomElefant750 píše: Budeš to mít náročný:
Dle platné legislativy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 ve znění Nařízení Komise (ES) č. 1662/2006) se pasterace mléka dosahuje několika způsoby3][4]
dlouhá nízká – 61,6 °C 30 minut
šetrná krátkodobá – 71,5°-74 °C 15–40 sekund
vysoká mžiková – 85 °C 1–5 sekund
legislativní 72 °C 15 sekund
Další ošetření mléka:
ESL – mléko s prodlouženou trvanlivostí (kombinovaná metoda do 100 °C),
sterilace – zahřátí mléka 30minut na 100 °C v uzavřených nádobkách,
UHT – 135-150 °C na zlomek sekundy. Pasterace udrží mléko trvanlivé v rámci dnů, ESL týdnů, sterilace a UHT měsíců.[3][4]
Bude asi potřeba hodně rendlíků
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
nemako píše: já se právě chystám na jaře na koštovací zájezd napíšu podrobnou zprávu
Zpráva ze služební cesty je naprosto jasná věc
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
TomElefant750 píše: Budeš to mít náročný:
Dle platné legislativy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 ve znění Nařízení Komise (ES) č. 1662/2006) se pasterace mléka dosahuje několika způsoby3][4]
dlouhá nízká – 61,6 °C 30 minut
šetrná krátkodobá – 71,5°-74 °C 15–40 sekund
vysoká mžiková – 85 °C 1–5 sekund
legislativní 72 °C 15 sekund
Další ošetření mléka:
ESL – mléko s prodlouženou trvanlivostí (kombinovaná metoda do 100 °C),
sterilace – zahřátí mléka 30minut na 100 °C v uzavřených nádobkách,
UHT – 135-150 °C na zlomek sekundy. Pasterace udrží mléko trvanlivé v rámci dnů, ESL týdnů, sterilace a UHT měsíců.[3][4]
Bude asi potřeba hodně rendlíků
Čau, Tom
výborně, můžu se na to s klidem vysrat stejně bych to pořádně neudělala ani podle jedný z uvedených metod (nechce se mi to totiž ani číst)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
spalovac píše: já píšu celou dobu o té druhé !!
ta první to je stará hráza....rovnej 41
Té druhé by se vyjímal "náhrdelník" na krku
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
aiquen-Jýťapyčo píše: ZuzukiB> v nejhorsim se poseres no
žejo
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Naposledy editováno 15.12.2015 18:15:14
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
aiquen-Jýťapyčo píše: ZuzukiB> to je mi jasny ... ja to myslela tak abys ju nekojila
aha, tak v tom případě se hodlám touto radou neřídit