Téma: kuchaři : dotaz- utopence
 
15.10.2009 v 18:33
Mám takový dotaz. POtřebovala bych naložit utopence,ale jaksi nemám do čeho a zavařovačky seženu až po víkendu, ale kvůli délce uložení bych potřebovala nakládat už teď. Je možné naložit do něčeho jiného? třeba do hrnce nebo nějakého plastového válu a až za pár dní přendat/přelít do menších sklenic ? Nezkurvim to tim?

Případně přidávejte vychytávky na nakládání? (já přídávám do řezu špekáčku chilly papričky a dává to tomu grády)
Předchozí
1 2
Následující

(reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

16.10.2009 v 10:11 | Nahoru | #31

Anitchka>ksara> tak tý den je krajní mez, ne? to už teoreticky možeš :-p



stačí i ten plastový kbelíček taky je tam dávám

1 reakcí na tento příspěvek kuchaři : dotaz- utopence

18.10.2009 v 14:49 | Nahoru | #32
Když už je tady o tom řeč,tak bych potřeboval taky poradit.. Jednou sem někde na valachách dostak utopence,kteří byli v takovým rosolovitým nálevu?? Bylo tam hodně cejtit hořčice ale jediný co si pamatuju,že to bylo vynikající!

(reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

18.10.2009 v 17:42 | Nahoru | #33
Anitchka> okamžitě tu fotku SMAZAT.Taaaak a mám poslintanou klávesnici To je týrání nebohých čtenářů

kuchaři : dotaz- utopence

18.10.2009 v 17:52 | Nahoru | #34
Sorry ale nečet sem všechny vychytávky co tady sou,ale máte štěstí že jdu kolem a říkají o mě že sem specialista:pokud potřebuju RYCHLENÉ utopence tak špekáčky nakrájím na kolečka,proložím cibulí a feferonkama,udělám nálev z DEKA,octu,vody a cukru jako na okurky,zaleju je teplým nálevem a teď to nejdůležitější všechno udělém do nádoby kde se dá použít tzv.VACSY to je nádoba ze které se dá vysát vzduch.Když toto uděláš večer,tak sou utopenci ráno SUPEEEEER,

kuchaři : dotaz- utopence

18.10.2009 v 18:10 | Nahoru | #35
proste ten nalev do utopence nacpes podtlakem doslova koukam ze tam nikdo nedava okurky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

19.10.2009 v 17:35 | Nahoru | #36
Firebladee> tak já dávám hořčici do řezů přímo do špekáčků.. že by se dávala do láku sem nikdy neslyšela..

backmen> to zní zajímavě, díky za typ ;)

Pawka> cože okurky? okurky zvášť, ne?

kuchaři : dotaz- utopence

19.10.2009 v 21:05 | Nahoru | #37
Možná by nebylo špatný skusit udělat nějakej moto sraz spojenej se soutěží o nechutnější utopence

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

19.10.2009 v 22:42 | Nahoru | #38
Anitchka> spekacek jen nariznes tak, aby se nerozpulil a vlozis tam ovalek okurky vyriznuty z ty nejmeší okurky co bude ve sklenici.co nejdelsi a nejuzsci.a k cibuli se muze jeste dat domaci kruhane zelí

kuchaři : dotaz- utopence

19.10.2009 v 22:57 | Nahoru | #39
Pokud chceš utopence pojídat druhý den a miluješ navíc rosol tady je luxusní receptík! Mám jej odzkoušený.....ale nedávám tam okurky. Zato tam nas.... různého koření, co dům dá a hořčicí také nešetřím.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

20.10.2009 v 11:39 | Nahoru | #40
Pawka> jo takhle, a to od toho chytne zevnitř tiu kyselost? já místo toho dovnitř strkám cibuli a chilly papričky..

Gapa> rosol nerada

(reakce na) kuchaři : dotaz- utopence

20.10.2009 v 14:30 | Nahoru | #41
Anitchka> bude trochu sladci po okurce, jo a je fakt, ze s okurkou i papriku. ono to i lip vypada,kdyz to davas na talir.utopenej s rozrizlim brichem a tam cerveny a zeleny..a ty das jeste podkovu cibule a mas to dokonaly
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist