P.S. jestli se to chytne přidám pár svých vyhlášených receptu
špíz ala jaryn bůček
Naposledy editováno 01.02.2009 00:15:16
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
FALC0N>Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát
to chce praxi a pujde to samo ...můj první guláš letěl do hajzlu
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
hrozne rad neco dobryho slupnu, ale radsi to nechavam povolanejsim
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
JARYN82>FALC0N>Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát
to chce praxi a pujde to samo ...můj první guláš letěl do hajzlu
a před nebo až po snězení?
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
ale recepty hledám na netu....
Jo a jinak taková klasika český kuchyně - houskový knedlík..No Problém,
Zkoušel jsem i svíčkovou a myslím, že se povedla. Jak mi pochvalovali strávníci.
P.S.: zatím mé kuchařské pokusy přežili všichni ve zdraví
2 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
TeKilla>Já rád vařím Zrovna dneska budou k večeři kuřecí nudličky med & citron se smetanovou omáčičkou No a v lednici se na nás směje Veltlínské zelené, takže si kuře v žaloudku pěkně zaplave
hoď mi recept to vypadá zajímavě
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))
to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
JARYN82>LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))
to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček
ne že bych si fandila, ale Jim by řekl, že jsem vyjimka..když jsem mu dělala tvarohový jahodový knedlíky, byli prý lepší jak od jeho maminky:_)))
JARYN82>LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))
to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček
To je fakt...
Na otázku: "co bude k večeři" slyšet odpověď "ale, něco si vem v ledničce" sedmkrát do týdne člověka omrzí...že?
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
JARYN82>hoď mi recept to vypadá zajímavě
Easy - vezmeš kuřecí kozy, uděláš z toho malý nudličky. Zaplásneš je medem - jenom trochu, aby to neplavalo, ale aby to mylo jako "omatlaný", zakapeš citronem, osolíš, opepříš drceným pepřem 4 barev - hezčejc voní. Cibulku si uděláš na velmi jemno, česnek nakrájíš na tenké plátečky. Všechno to smícháš a dáš odležet tak na hoďku.
Když to pak hodíš na pánev na olej, tak to děláš vlastně jenom tak dlouho, než med začne hodně karamelizovat, aby česnek nepřestal vonět a cibulka se udělala jenom "do sladka" - proto ty nudličky a cibulka musí být malé, aby se to stihlo udělat.
No a pak už jenom zaleješ smetanou a je hotovo. Já to celé pak rád s toustovým chlebem z toustovače.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
TeKilla>JARYN82>hoď mi recept to vypadá zajímavě
Easy - vezmeš kuřecí kozy, uděláš z toho malý nudličky. Zaplásneš je medem - jenom trochu, aby to neplavalo, ale aby to mylo jako "omatlaný", zakapeš citronem, osolíš, opepříš drceným pepřem 4 barev - hezčejc voní. Cibulku si uděláš na velmi jemno, česnek nakrájíš na tenké plátečky. Všechno to smícháš a dáš odležet tak na hoďku.
Když to pak hodíš na pánev na olej, tak to děláš vlastně jenom tak dlouho, než med začne hodně karamelizovat, aby česnek nepřestal vonět a cibulka se udělala jenom "do sladka" - proto ty nudličky a cibulka musí být malé, aby se to stihlo udělat.
No a pak už jenom zaleješ smetanou a je hotovo. Já to celé pak rád s toustovým chlebem z toustovače.
vidím že máš dobrý vkus jak na jídlo tak na motorky
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
cort>Tak třeba masová rolky. Naklepeš krkovici, osolíš opepříš a stočíš malé rolky - vázat nemusíš. Naskládáš do pekáče, kydneš na to plnotučnou hořčici /maso nesmí bejt vidět/ a necháš tak dva dny v lednici. Potom péct na tak střední výkon trouby, dokud hořčice jakoby nezmizí /vypaří se z ní voda/. A když je hotovo, tak k tomu čerstvej chleba a Budvárek.
no zní to krásně určo si to udělám....budu si zakládat do vordu recepty a kdo mi ho dal....potom udělam v pdf-ku kuchařku kterou tady volně hodím
1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
Rico>Umím výtečnou zelňačku. Zatím se oblizovali všichni kdo ji měli a to dokonce i hodně vybíravý individua ..jinak pár jídel uvařit umím, takže hlady neumřu a ano, baví mě to.
dávej recept na tu zelnačku
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
JARYN82>vidím že máš dobrý vkus jak na jídlo tak na motorky
Jj, dobře se najíst a dobře se projet Uděláme moto-kuchto-sraz - každej přijede s jídlonosičem svého výtvoru