Téma: Kuchaři na motorkari.cz
 
31.1.2009 v 17:38
Zdar lidi, tak mě napadá jestli jsou mezi námi i takoví kteří mají jako dalšího koníčka vaření. Ja když mám čas, vařím strašně rád, ale někdy už nemám nápady co vařit. Takže jestli se chcete podělit o nějaké skvělé recepty pište pište rád se naučím něco nového.
P.S. jestli se to chytne přidám pár svých vyhlášených receptu

špíz ala jaryn bůček

Naposledy editováno 01.02.2009 00:15:16
Předchozí
1 2 3 4
Následující

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:39 | Nahoru | #1
Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:40 | Nahoru | #2

FALC0N>Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát



to chce praxi a pujde to samo ...můj první guláš letěl do hajzlu

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:42 | Nahoru | #3
jj vařím rád a dá se to žrát

třeba takovy kuřecí maso zapečený se šlehačkou a se sejrem nebo různý číny ala co dům dá

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:44 | Nahoru | #4
umim skvely parky, pak zvladam i caj a chleba s maslem

hrozne rad neco dobryho slupnu, ale radsi to nechavam povolanejsim

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:48 | Nahoru | #5

JARYN82>FALC0N>Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát

to chce praxi a pujde to samo ...můj první guláš letěl do hajzlu



a před nebo až po snězení?

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:49 | Nahoru | #6

Dolík ....>JARYN82>FALC0N>Já vařim rád ale nedá se to vůbec žrát

to chce praxi a pujde to samo ...můj první guláš letěl do hajzlu

a před nebo až po snězení?



no před snězením

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:50 | Nahoru | #7
pocitaj se i ty co varej na hotelu

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:51 | Nahoru | #8

Peacemaker>umim skvely parky, pak zvladam i caj a chleba s maslem

hrozne rad neco dobryho slupnu, ale radsi to nechavam povolanejsim



jj. uvarit parky a caj neni zadna prdel

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 17:51 | Nahoru | #9

Desmo>pocitaj se i ty co varej na hotelu



jasně všichni amatéři jako já i profici vaření je vaření

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:03 | Nahoru | #10
kdyby fungoval imaheshack dal bych tady svoje špízy :\

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:03 | Nahoru | #11
umím čaj, kafe, vajíčko na měkko, omeletu, bramborák, halušky. Nic moc, ale sežrat to s malým sebezapřením jde.

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:05 | Nahoru | #12
Já rád vařím Zrovna dneska budou k večeři kuřecí nudličky med & citron se smetanovou omáčičkou No a v lednici se na nás směje Veltlínské zelené, takže si kuře v žaloudku pěkně zaplave

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:12 | Nahoru | #13
Čaj, kakao a párky zvládám ...

Edit: A ještě pizzu z Penny Marketu .

Naposledy editováno 31.01.2009 18:13:40

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:13 | Nahoru | #14
určitě Zegga, jeden čas sem dokonce vkládala obrázky jídel a dělala lidem chutě vonělo to i přes monitor

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:16 | Nahoru | #15
Hele své vlastní recepty nemám...

ale recepty hledám na netu....

Jo a jinak taková klasika český kuchyně - houskový knedlík..No Problém,
Zkoušel jsem i svíčkovou a myslím, že se povedla. Jak mi pochvalovali strávníci.

P.S.: zatím mé kuchařské pokusy přežili všichni ve zdraví

2 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:21 | Nahoru | #16
Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:22 | Nahoru | #17

TeKilla>Já rád vařím Zrovna dneska budou k večeři kuřecí nudličky med & citron se smetanovou omáčičkou No a v lednici se na nás směje Veltlínské zelené, takže si kuře v žaloudku pěkně zaplave



hoď mi recept to vypadá zajímavě

Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:23 | Nahoru | #18
777 779 009 hodim svůj diktát a za hodinu mam vařeno, mařeno

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:23 | Nahoru | #19

LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))



to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:24 | Nahoru | #20
Vařím dobře, vařím rád.

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:26 | Nahoru | #21

JARYN82>LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))

to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček



ne že bych si fandila, ale Jim by řekl, že jsem vyjimka..když jsem mu dělala tvarohový jahodový knedlíky, byli prý lepší jak od jeho maminky:_)))

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:28 | Nahoru | #22

JARYN82>LadyCroft>Tak koukám,že Vás tu pánové je dost)))já teď dva dny za sebou pekla bábovku,každou na jiný způsob))

to víš hlad je sviňa a ženské už nevaří jako za dob naších babiček



To je fakt...
Na otázku: "co bude k večeři" slyšet odpověď "ale, něco si vem v ledničce" sedmkrát do týdne člověka omrzí...že?

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:30 | Nahoru | #23

cort>Vařím dobře, vařím rád.



tak dávej nějaký recept na který jsi hrdý

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:38 | Nahoru | #24

JARYN82>hoď mi recept to vypadá zajímavě



Easy - vezmeš kuřecí kozy, uděláš z toho malý nudličky. Zaplásneš je medem - jenom trochu, aby to neplavalo, ale aby to mylo jako "omatlaný", zakapeš citronem, osolíš, opepříš drceným pepřem 4 barev - hezčejc voní. Cibulku si uděláš na velmi jemno, česnek nakrájíš na tenké plátečky. Všechno to smícháš a dáš odležet tak na hoďku.

Když to pak hodíš na pánev na olej, tak to děláš vlastně jenom tak dlouho, než med začne hodně karamelizovat, aby česnek nepřestal vonět a cibulka se udělala jenom "do sladka" - proto ty nudličky a cibulka musí být malé, aby se to stihlo udělat.

No a pak už jenom zaleješ smetanou a je hotovo. Já to celé pak rád s toustovým chlebem z toustovače.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:40 | Nahoru | #25

TeKilla>JARYN82>hoď mi recept to vypadá zajímavě

Easy - vezmeš kuřecí kozy, uděláš z toho malý nudličky. Zaplásneš je medem - jenom trochu, aby to neplavalo, ale aby to mylo jako "omatlaný", zakapeš citronem, osolíš, opepříš drceným pepřem 4 barev - hezčejc voní. Cibulku si uděláš na velmi jemno, česnek nakrájíš na tenké plátečky. Všechno to smícháš a dáš odležet tak na hoďku.

Když to pak hodíš na pánev na olej, tak to děláš vlastně jenom tak dlouho, než med začne hodně karamelizovat, aby česnek nepřestal vonět a cibulka se udělala jenom "do sladka" - proto ty nudličky a cibulka musí být malé, aby se to stihlo udělat.

No a pak už jenom zaleješ smetanou a je hotovo. Já to celé pak rád s toustovým chlebem z toustovače.



vidím že máš dobrý vkus jak na jídlo tak na motorky

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:40 | Nahoru | #26
Tak třeba masová rolky. Naklepeš krkovici, osolíš opepříš a stočíš malé rolky - vázat nemusíš. Naskládáš do pekáče, kydneš na to plnotučnou hořčici /maso nesmí bejt vidět/ a necháš tak dva dny v lednici. Potom péct na tak střední výkon trouby, dokud hořčice jakoby nezmizí /vypaří se z ní voda/. A když je hotovo, tak k tomu čerstvej chleba a Budvárek.

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:43 | Nahoru | #27

cort>Tak třeba masová rolky. Naklepeš krkovici, osolíš opepříš a stočíš malé rolky - vázat nemusíš. Naskládáš do pekáče, kydneš na to plnotučnou hořčici /maso nesmí bejt vidět/ a necháš tak dva dny v lednici. Potom péct na tak střední výkon trouby, dokud hořčice jakoby nezmizí /vypaří se z ní voda/. A když je hotovo, tak k tomu čerstvej chleba a Budvárek.



no zní to krásně určo si to udělám....budu si zakládat do vordu recepty a kdo mi ho dal....potom udělam v pdf-ku kuchařku kterou tady volně hodím

1 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:45 | Nahoru | #28
Umím výtečnou zelňačku. Zatím se oblizovali všichni kdo ji měli a to dokonce i hodně vybíravý individua ..jinak pár jídel uvařit umím, takže hlady neumřu a ano, baví mě to.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:46 | Nahoru | #29

Rico>Umím výtečnou zelňačku. Zatím se oblizovali všichni kdo ji měli a to dokonce i hodně vybíravý individua ..jinak pár jídel uvařit umím, takže hlady neumřu a ano, baví mě to.



dávej recept na tu zelnačku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

31.1.2009 v 18:51 | Nahoru | #30

JARYN82>vidím že máš dobrý vkus jak na jídlo tak na motorky



Jj, dobře se najíst a dobře se projet Uděláme moto-kuchto-sraz - každej přijede s jídlonosičem svého výtvoru
Předchozí
1 2 3 4
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist