Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 15:43 | Nahoru | #4081

PetrXX píše: FJRPEPA> na panenskem olivovem oleji je zbytecne smazit, uplne ho tim zlikvidujes.



Ale rada receptu ma napsano "kvalitni olivovy olej"

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 15:50 | Nahoru | #4082
vy nevnímáte ty drobné nuance, pepa nic o smažení nepsal...přece...

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 16:02 | Nahoru | #4083

PetrXX píše: FJRPEPA> na panenskem olivovem oleji je zbytecne smazit, uplne ho tim zlikvidujes.

maximálně osmahnout cibulku do skla,třeba na rýži,jinak je po něm. olivák je na vysoký teploty nevhodnej a panenskej zvlášť. zase je ideální na studenou kuchyni.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 16:04 | Nahoru | #4084

gugo píše: Ale rada receptu ma napsano "kvalitni olivovy olej"

ale né na smažení

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 16:59 | Nahoru | #4085
Presne tak... kvalitni olivovy olej ma svou chut, velmi se lisi treba italsky od reckeho, nebo treba domaci olivovy olej (nic lepsiho jsem nikdy nemel). Rozdily jsou nekdy az brutalni, a to vsechno jde do hajzlu kdyz se zabije na panvi.

Ale jak pise letadlo, treba jsem uplne mimo a utekla mi jemna nuance nesmazeni :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 18:48 | Nahoru | #4086

nemako píše: ale né na smažení



Rib eye steak z kvalitního masa je sám o sobě taková pochoutka, že je škoda ji "kazit" marinováním či použitím různých omáček a dochucovadel. Budeme jej proto připravovat čistě jen se solí a pepřem, tak jak se na prémiový steak sluší a patří. Dále budete potřebovat kapku olivového oleje a to je vše.



zdroj

tech zdroju by se naslo vic.

btw: ja nerikam ze se nezmeni chut toho oleje, ale ta je ve chvili kdyz chces zrat maso dost podruzna.

Naposledy editováno 05.09.2017 18:51:41

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 18:52 | Nahoru | #4087
gugo> kápněte opravdu málo oleje do dlaní a jemně vmasírujte do masa. někteří kuchaři se bez tohoto kroku obejdou. to je smažení?

Naposledy editováno 05.09.2017 18:52:59

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 19:07 | Nahoru | #4088

gugo píše: Ale rada receptu ma napsano "kvalitni olivovy olej"



No hlavne kdyz vidim Pohlreicha tak ten jiny jak olivovy na smazeni nepouziva, teda ne ze bych ho povazoval za nejakou extra tridu, vesmes je to spis klaun.

2 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 19:17 | Nahoru | #4089
Opet viz nemako... olivovy olej se ma nechat nasaknout do masa a samotny steak se dava na uple suchou, co nejvice rozpalenou panev, ktera steak okamzite zatahne.

Gugo, jak delas steaky, ty vrahu? :)

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 20:32 | Nahoru | #4090

nemako píše: gugo> kápněte opravdu málo oleje do dlaní a jemně vmasírujte do masa. někteří kuchaři se bez tohoto kroku obejdou. to je smažení?



nevim asi mam zazito ze kdyz se to da na panev tak je to smazeni...jako jiste ze to nehodim do cm voleje ale hodim to na suchou rozpalenou panev.

Naposledy editováno 05.09.2017 20:34:16

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 20:33 | Nahoru | #4091

PetrXX píše: Presne tak... kvalitni olivovy olej ma svou chut, velmi se lisi treba italsky od reckeho, nebo treba domaci olivovy olej (nic lepsiho jsem nikdy nemel). Rozdily jsou nekdy az brutalni, a to vsechno jde do hajzlu kdyz se zabije na panvi.

Ale jak pise letadlo, treba jsem uplne mimo a utekla mi jemna nuance nesmazeni :)



Domaci reckej

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 20:34 | Nahoru | #4092

PetrXX píše: Opet viz nemako... olivovy olej se ma nechat nasaknout do masa a samotny steak se dava na uple suchou, co nejvice rozpalenou panev, ktera steak okamzite zatahne.

Gugo, jak delas steaky, ty vrahu? :)



tak jak jtery ale pokud svickovou nebo rostenku, tak jak psano vyse, namaznu je rukou olivacem a hodim na rozpalenou panev. Pokud ribaaaaaaj tak ten pak dopect do trouby tak na 5 minut.

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 20:41 | Nahoru | #4093
nepletete si smazeni s restovanim?

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 20:46 | Nahoru | #4094
sakra ja si už steak ani řízek asi nedám,když to tak čtu,tak jen rostenku z papinaku

2 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:15 | Nahoru | #4095
Steaky miluju, ale nikdy jsem se je nenaučil doma dělat. Vždycky když jsem to zkoušel, tak byly tvrdé. Takže jen chodím do steak housů, kde cena začíná na 500,- bez přílohy.

Naposledy editováno 05.09.2017 21:16:48

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:19 | Nahoru | #4096
Bonnerider> zaklad je vybrat dobry maso a pak se s tim moc neparat. Na panvici udelas svickovou nebo pupek. Rostenec uz musi do trouby na dodelani...nebo to udelat na prasaka. Prvne z obou stran, pak nakrajet na platky a dodelat zase na panvici...jen prijdes o stavu

Naposledy editováno 05.09.2017 21:20:58

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:21 | Nahoru | #4097
Jarrinn> Zkoušel jsem roštěnku, dělal jsem ji na pánvi a bylo z toho vždycky něco jako tvrdý suchý well-done.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:23 | Nahoru | #4098
Bonnerider> sahni po pupku, neboli flank steaku

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:26 | Nahoru | #4099
Jarrinn> A co vybavení? Mám vůbec šanci něco pořádného udělat na sklokeramické desce a běžné teflonové pánvi? Asi ne, co ...

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:31 | Nahoru | #4100
Bonnerider> uplne v pohode. Platky o sile do nejakenjch 2cm na tom udelas

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:42 | Nahoru | #4101

HondaGiRRl píše: Domaci reckej


+1
nic lepsiho neexistuje

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 21:48 | Nahoru | #4102
PetrXX> Existuje, oliváč z Íránu.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 22:00 | Nahoru | #4103
Bonnerider> Neni to moc slozite, jen to chce opravdu nesetrit na mase. Rostenka

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 22:02 | Nahoru | #4104
Creck> ha..vidim peprovou omacku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 22:06 | Nahoru | #4105

JUPP67 píše: PetrXX> Existuje, oliváč z Íránu.


Tak ten neznam. Kde to beres, jestli je tak skvely?

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 22:21 | Nahoru | #4106
docela me laka tato uprava steaku (myslim to sous vide)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 22:49 | Nahoru | #4107

PetrXX píše: Tak ten neznam. Kde to beres, jestli je tak skvely?



U nás ho neseženeš, kupoval jsem si ho v zahraničí (Irák, Kurdystán)

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 23:06 | Nahoru | #4108

Jarrinn píše: Bonnerider> sahni po pupku, neboli flank steaku



jo to mas uplne jednoduchy, panev rozpalit jak krava, 3 minuty po kazdy strane, pak zabalit na 5 minut do alobalu a nakrajet napric po vlaknech.
Zadna veda.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

5.9.2017 v 23:33 | Nahoru | #4109

Jarrinn píše: Creck> ha..vidim peprovou omacku



Covece delam ji docela casto (taky ji mam rad) a ta klasika ze zeleneho pepre mi chutna min, nez kdyz jsem z prdele zkusil udelat na chajde v tabornickych podminkach z pepre mleteho

Cerstve namlety pepr a je chutove lepsi

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

6.9.2017 v 00:27 | Nahoru | #4110

Bonnerider píše: Jarrinn> Zkoušel jsem roštěnku, dělal jsem ji na pánvi a bylo z toho vždycky něco jako tvrdý suchý well-done.

tvůj problém je v moc čerstvým mase. na stejky by mělo bejt stařený a pořádně tlustej plátek,klidně 5-6cm. když to nemáš v oku,kup si teploměr a nemůžeš to zkurvit. litinovou pánví taky nic nepokazíš
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist