Domluven pevný termín od 9.9.2016 do 11.9.2016 s tím, že:
- v pátek sraz a grilování špízů,
- v sobotu výjezd v rozumnou hodinu pod vedením Číňana na vyjížďku do Německa. Návrat přes Komáří Vížku, kde se potkáme s Hamrem. Kdesi v Čechách dáme oběd. Ti co, nemohou zůstat do neděle, by se případně odpojili po cestě dle dohody,
- v sobotu večer volná zábava v hospodě, u grilu apod.
Finance ohledně žrádla pořešíme na místě dle počtu zúčastněných.
Nocleh možný v zázemí vytápěného altánu nebo na zahradě, která skýtá možnost sprchy.
Nebo kousek v penzionu Fontana ve Varnsdorfu - cena 350 Kč za pokoj. Případná rezervace na vlastní triko jednotlivých zájemců. Doprava tágem.
Parking pro motorky za plotem a pod dozorem Zuzanky
Trasa navržena Otou a Hamrem viz níže:
Zúčastní se:
Ota
Číža + Eva
Datel + Káťa
War
Viňas
Šody + Markét
Luf
Hamr + Iva
Domorodí účastníci
Číňan
Jarda
Ivan
Crosska
Naposledy editováno 22.08.2016 17:56:39
Chtěl bych se dále zeptat, jestli by se mohl zúčastnit akce jeden náš kamarád z Ústí,který má bohužel motorku z náhradních dílů tedy značky HD ?
trasa příjezdu: průjezd Dolním Podlužím směr na Varnsdorf. Těsně před restaurací "U pomníku" (Bílá budova po pravé straně v mírné levotočivé zatáčce) odbočit do prava. Po 30 metrech znovu do prava na mostek přes říčku. Ihned za mostkem do leva mezi dřevené domky. Sledujte pravou stranu. Bude tovarna Rubex a za ní trafostanice. Potom dva větší zděné domy. Na jednom bude cedule s šipkou a napisem" Eat Wild". Pokuste se trefit mezi ně a vyjetá cesta vás zavede, okolo bílé dvojgaráže, doleva do brány a tam je cíl. Od mostku ke mě je to cca 400m. Tel:603842353 Oto Stredák
altan s krbovkama 7 x 6 metrů cca pro 4-6 lidí na karimatkach
zahrada 5-8 stanů
garaž 2-3 lidi na karimatkách nouzově
1 kytara el + kombo
1 basa el + kombo
1 kytara el akustic + kombíčko.
Poslech z MP3 v altánu.
Motorky můžeme zaplachtovat.
Zahradní sprcha s vodou o vyšším Ph ze studánky.
Polohlídací fenka Zuzana mazlivého charakteru (dohárává)
300m restaurace U pomníku.
Pátek: na velkém grilu Severské spízy, na malém grillu ostatní drobotiny, v záloze hovězí guláš, utopenci a pečivo. Pivo točené svijany 12tka. Bedna Birrelu a plato ovocného pivka.
Sobota: snídaně zbytky od pátku, oběd někde na cestě a večeře dle dispozic lednice a grilu.
Nedělé: kdo vi???
Těšíme se na všechny
Naposledy editováno 22.08.2016 08:36:48