Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............


Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 13:20 | Nahoru | #2251
wert> máš rád uplně propečený? jestli ne,doporučuju teploměr,fakt to funguje

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 14:15 | Nahoru | #2252
valibuk> ten nakrojenej byl akorát krásně růžovej i když na kraji tak nevypadá.. no a ty zbylý dva byly propečený dle přání)))

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 14:58 | Nahoru | #2253
já s tím měl vždycky problém,než jsem si koupil opravdu dobrej teploměr,od té doby to dám uplně v pohodě i na grilu

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 19:04 | Nahoru | #2254
kocour1> tak jsem to zkusil a mám reklamaci. ten kousek,kterej je uvnitř buřta je syrovej efekt dobrej ale smradi už to po druhý nechtěj

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 19:22 | Nahoru | #2255
valibuk> jj když už ten buřt ke špagetám, tak pokrájenej na cibulce s protlakem a dalšími ochucovadly)) a hezky "smaženej" než vařenej ale proti gustu žádnej dyšputát

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 19:29 | Nahoru | #2256
valibuk> jinak když se vrátím ještě k tomu steaku, tak dnes poprvé jsem je nechal "odpočinout" v teplý troubě. Předtím z pánve pod přiklopenej talíř a pár minut odpočívat. Dnes asi 3-4 min prudce péct z každé strany a pak šup na malej plech lehce mázlej olejem do trouby tak na 180 a tak cca.5-7 minut. Žádný měření času ani teploty) rád experimentuju. A výsledem velmi mile překvapil.. jo a maso nijak nenakládám. Nakrájím tak 250g plátky, opepřím drceným a šup s tím na pánev. A solím když dávám do trouby..
Jak se perete se steaky Vy chasníci???

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 20:12 | Nahoru | #2257
wert> velmi snadno, zajedu si na Vyžlovku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 20:17 | Nahoru | #2258
Jirka.M> jj to já taky)) ale nebudu nic nalhávat ale za jeden skutečně báječnej oběd pro jednoho v hospůdce se při ceně roštěnce asi 390,- za kilo nažerem 4 )) ale Vyžlovku ani omylem nenapodobím))

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 20:24 | Nahoru | #2259
wert> Zkoušel jsem to všelijak napodobit a ani jsem se k tomu nepřiblížl. K té troubě: ještě na steak dám plátek másla, je to takové jemnější, ale pořád na míle vzdáleno originálu.

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 20:42 | Nahoru | #2260
zkuste někdy hovězí pupek kam se hrabe svíčková.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

3.3.2013 v 07:48 | Nahoru | #2261

valibuk píše: zkuste někdy hovězí pupek kam se hrabe svíčková.


kde se to dá sehnat, ptal jsem se na něho už asi ve třech řeznictvích a vždycky na mě čuměli jak na vola co chci...................

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

3.3.2013 v 08:14 | Nahoru | #2262
JARYN82> já ho kupuju ve veltrusech ale mají ho i v žatci na jatkách a vím ještě asi o třech řeznictvích možná že řezník,kterej neví,co je hovězí pupek by měl jít k lopatě a neškodit.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

3.3.2013 v 18:35 | Nahoru | #2263

valibuk píše: JARYN82> já ho kupuju ve veltrusech ale mají ho i v žatci na jatkách a vím ještě asi o třech řeznictvích možná že řezník,kterej neví,co je hovězí pupek by měl jít k lopatě a neškodit.


v těch Veltrusech to tam je kde?

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

3.3.2013 v 18:42 | Nahoru | #2264
JARYN82> když jedeš směrem od kralup,tak u zámku do prava a asi sto metrů od křižovatky,po pravé straně. vedle je dobrá zelenina.

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

4.3.2013 v 09:56 | Nahoru | #2265
Hlásim se do klubu
178cm a 102kg

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

4.3.2013 v 13:42 | Nahoru | #2266
Radeku> dvakrat se vys..... a jsi docent)) pridej aspon 3 kila) snaz se)))

2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 10:43 | Nahoru | #2267
já teda nevím, ale hovězí pupek byl dříve vždy považován za nejhorší maso z krávy

Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 10:44 | Nahoru | #2268
už dlouho nikdo nevařil, palačinky plněné pomazánkou z uzených šprotů





1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 10:52 | Nahoru | #2269

kocour1 píše: já teda nevím, ale hovězí pupek byl dříve vždy považován za nejhorší maso z krávy

a ještě dřív se upalovalo za to,když někdo tvrdil,že je země kulatá

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 13:29 | Nahoru | #2270
valibuk> tak jo, jedu shánět pupek

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 15:11 | Nahoru | #2271
kocour1> neboj se toho,vraž to do trouby na 180 na 12-15 minut

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 16:31 | Nahoru | #2272
valibuk> to je asi překlep - hovězí pupek hotový za 15 minut

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

8.3.2013 v 16:36 | Nahoru | #2273
to není překlep,zkus to a uvidíš není uplně propečenej ale to já stejně nerad.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 08:48 | Nahoru | #2274
valibuk> blbost hovězí pupek je tvrdý i po několika hodinách vaření, nepleteš si to s vepřovým lalokem

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 09:47 | Nahoru | #2275
kocour1> zkus-uvidíš jak dlouho se vaří nevím,nikdy jsem ho nevařil.

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 09:51 | Nahoru | #2276
Dobré ráno pánove, dneska budu mít na oběd hovězí na švestkách už se na to moc těším.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 09:55 | Nahoru | #2277
JARYN82> já už třetí den táhnu vývar,mám nějakou chorobu,tak potřebuju vyprošťovací polívku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 10:06 | Nahoru | #2278
valibuk> tak přeji brzské uzdravení

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 10:12 | Nahoru | #2279
JARYN82> bude to asi vážnej moribundus,ani slivovice nepomáhá

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

14.3.2013 v 10:21 | Nahoru | #2280
Strava "zlatokopů", miluji fazole





Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist