Téma: gurmáni sobě
zdarec bando jedna hladová ,
co takhle diskuse na téma dobrý žrádýlko ,ale pouze s fotkama vlastních,vlastnoručně uklohněných výtvorů a to aktuálně uvařených, aby to tady ještě zavonělo...
No nic, já mám hlad až šilhám, tak si jdu nějakej pokus uklohnit ala co dům dá a do 10-ti minut tady máte foto, jsem totiž profesionál ...
co takhle diskuse na téma dobrý žrádýlko ,ale pouze s fotkama vlastních,vlastnoručně uklohněných výtvorů a to aktuálně uvařených, aby to tady ještě zavonělo...
No nic, já mám hlad až šilhám, tak si jdu nějakej pokus uklohnit ala co dům dá a do 10-ti minut tady máte foto, jsem totiž profesionál ...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
[quote=valibuk]předkrmeček
Hošši,to je teda kvalita
Hošši,to je teda kvalita
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
PIGO> když je hlad,je i paštika dobrá
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
PIGO> Napadlo mě, že by se ta masová bábovka třeba dala udělat z mletého masa, ale to by asi nedržela tvar.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
Sylwie píše: PIGO> Napadlo mě, že by se ta masová bábovka třeba dala udělat z mletého masa, ale to by asi nedržela tvar.
V pohodě,šoupneš tam strouhanku,vajíčko.....vlastně z toho uděláš sekanou v bábovkovej míse.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
PIGO> Nebo použít uvařené špagety a byly by to zapékané těstoviny v bábovkové formě.
1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě
1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě
1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě
mari> Pěkné, ale to pivo ta značka to kazí.
1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě
Mari: Ty vado, ten houbovej aspik musi bejt labus
PIGO a Valibuk: naprosto paradni kousky
PIGO a Valibuk: naprosto paradni kousky
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.