Téma: gurmáni sobě
 
18.1.2012 v 22:25
zdarec bando jedna hladová ,
co takhle diskuse na téma dobrý žrádýlko ,ale pouze s fotkama vlastních,vlastnoručně uklohněných výtvorů a to aktuálně uvařených, aby to tady ještě zavonělo...

No nic, já mám hlad až šilhám, tak si jdu nějakej pokus uklohnit ala co dům dá a do 10-ti minut tady máte foto, jsem totiž profesionál ...
Předchozí
1 2
Následující

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:55 | Nahoru | #31
[quote=valibuk]předkrmeček
Hošši,to je teda kvalita

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 15:03 | Nahoru | #32
PIGO> když je hlad,je i paštika dobrá

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 15:24 | Nahoru | #33

valibuk píše: PIGO> když je hlad,je i paštika dobrá


Má pravdu ten chlapec!

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 16:40 | Nahoru | #34
PIGO> Napadlo mě, že by se ta masová bábovka třeba dala udělat z mletého masa, ale to by asi nedržela tvar.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 16:44 | Nahoru | #35

Sylwie píše: PIGO> Napadlo mě, že by se ta masová bábovka třeba dala udělat z mletého masa, ale to by asi nedržela tvar.


V pohodě,šoupneš tam strouhanku,vajíčko.....vlastně z toho uděláš sekanou v bábovkovej míse.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 16:58 | Nahoru | #36
PIGO> Nebo použít uvařené špagety a byly by to zapékané těstoviny v bábovkové formě.

gurmáni sobě

19.1.2012 v 17:04 | Nahoru | #37
Právě si dopékám dvě kila krkovičky Ale fotit se mi to nechce...

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 17:35 | Nahoru | #38

Sylwie píše: PIGO> Nebo použít uvařené š pagety a byly by to zapékané těstoviny v bábovkové formě.


Tak už to neřeš a upaluj do kuchyně

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 17:40 | Nahoru | #39

PEPAFJR píše: V neděli bude divočák na švestkovej omáčce. Ňam.


Se zelím!!!

gurmáni sobě

19.1.2012 v 19:47 | Nahoru | #40
se to tady pěkně rozjelo a za nějaký výtvory by jste se nemuseli stydět ani v třetí cenový na nádraží
nééééé dělám si prdel, fakt pěkný je vidět, že člověk motorkářský je tvor se smyslem pro dokonalou a vysokou gastronomii

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 20:16 | Nahoru | #41
sherm14> prasátko je moc hezký už aby bylo léto,taky z nějakým zatočíme

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

21.1.2012 v 07:26 | Nahoru | #42
Tak jsem se rozhodl,že se s vámi rozdělím o toho jedovatýho zajocha. [img
Takhle jsem mu ustlal.....
//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2012/03/57448_Zajc.JPG[/img]

A takhle jsem ho expedoval do naší hospůdky....



Prázdnej pekáč už nemělo cenu fotit.

(reakce na) gurmáni sobě

21.1.2012 v 12:31 | Nahoru | #43
PIGO> hmmmmmmmmm to vypadá lůůůůksůůůůůsněěéééééé šikula

gurmáni sobě

15.5.2012 v 23:14 | Nahoru | #44
tak sem zas něco uklohnil...



gurmáni sobě

16.5.2012 v 09:50 | Nahoru | #45
Takže taková moravská klasika: Pečená krkovička, červené zelí, bramborový „chlupatý“ knedlík:

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

16.5.2012 v 10:28 | Nahoru | #46
Včera jsem se patlala s pudinkovou bábovkou, jíst se to naštěstí dá Teď dělám knedlo vepřo zelo a už teď se děsim, jak to maso dopadne
Nemam ráda kuchyň!



Do kuchyně patří chlap, tahle diskuze je tim jasnym příkladem

(reakce na) gurmáni sobě

17.5.2012 v 12:36 | Nahoru | #47
Karlie> hh a kam teda patří ženská, že by do pelíšku???

to víš, musíš si správně vybrat a sporák tě možná částečně mine, ale připrav se , že to budeš muset kompenzovat jinde...

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

6.4.2013 v 20:34 | Nahoru | #48
toš dobré to bolo...










1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

7.4.2013 v 08:31 | Nahoru | #49
mari> Pěkné, ale to pivo ta značka to kazí.

(reakce na) gurmáni sobě

7.4.2013 v 09:18 | Nahoru | #50
PEPAFJR> dostal jsem pár kousků jako prezent a musim říct, že nebylo tak špatný a je to 12-ka...

gurmáni sobě

17.9.2014 v 22:53 | Nahoru | #51
rostou jak sviň






















Naposledy editováno 17.09.2014 22:55:33

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

18.9.2014 v 11:06 | Nahoru | #52
Mari: Ty vado, ten houbovej aspik musi bejt labus

PIGO a Valibuk: naprosto paradni kousky

(reakce na) gurmáni sobě

18.9.2014 v 14:41 | Nahoru | #53
slewa> Nemusíš to ani moc komplikovat.
Uzený žebírka,klobáska,zelíčko,koření...no bylo toho asi 20 litrů zelňačky.
Zmizelo to jako když přijede německej zájezd

















gurmáni sobě

18.9.2014 v 17:30 | Nahoru | #54
jehněčí kolínko





gurmáni sobě

18.9.2014 v 17:55 | Nahoru | #55
Moje "malá" pseudopizza




Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist