1 reakcí na tento příspěvek Jak marinujete maso?
já dávám česnek, sojovku, worcester, pepř, sůl, trochu cukru a chilli.. nemám na to přesnej poměr, ale tak aby mi to chutnalo.. občas přidávám cibuli.. ... je to něco na způsob sweet chilli.. občas do toho mlasknu povidla já vim, je to divný.. ale mě to chutná..
Naposledy editováno 13.03.2011 16:28:13
2 reakcí na tento příspěvek Jak marinujete maso?
Jinak doporučuju medovo- chilli marinádu (když už jí někdo potřebuje, jen med, citrón, chilli mleté, trošku soli, trošku citrónu, olej, voda), nebo bylinky+česnek v oleji a potírat.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Já to nemyslím jako nenakládat, ale spousta omáček co lidi dělaj připomíná dort pejska a kočičky bez nějaké konkrétní, uchopitelné, chuti.
btw: to s tím medem mají rády hlavně ženské, opravdu
Naposledy editováno 13.03.2011 16:52:31
1 reakcí na tento příspěvek Jak marinujete maso?
kráva roštěná - libovolně (občas víc na sladko, občas hodně ostře, občas i bylinky
prase krkovička - nej maso na gril - pepř, sůl, málo oleje - šťavnatý je to dost, sladká medová sojovka, trochu kari, lžíce medu, a černý pivo.. griluju tak 3 min z každý strany a samozřejmě otáčím jen jednou
prase kotletka - bývá suchá, ale dá se ještě... občas jen pepř a sůl, občas co najdu..
kuře křídla - bud s chilli nebo na sladko nebo s rozmarynem... lehce si je predpecu v troube, mam rad, kdyz se maso rozpada od kosti...
kuře prsa - negriluju - hnusny, suchy...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Marushha píše: rydlas> kdy máš v plánu grilování?
no letos jsem griloval 1.1.2011, 10.1.2011, 15.2.2011 a minulej víkend padlo 6kg uhlí a 3kg křídel, 1,5 kila krávy a 3 kila prasete...
takže griluju v každou roční i denní dobu.. udělej si vejlet
rydlas píše: no letos jsem griloval 1.1.2011, 10.1.2011, 15.2.2011 a minulej víkend padlo 6kg uhlí a 3kg křídel, 1,5 kila krávy a 3 kila prasete...
takže griluju v každou roční i denní dobu.. udělej si vejlet
...krávu moc nemusím (nebo spíš na grilu sem ji nikdy nedělala), ale krkovice a křídla to já ráda, že bych zajela do Kozodírek?
3 reakcí na tento příspěvek Jak marinujete maso?
.... vepr ... pepr vic barev a rozmaryn a olej ..
osolit az po zatahnuti masa
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Desmo píše: koukam ze, tu solite marinadu ... hmm ... jako nic moc .... sul na sebe vaze vodu ...
.... vepr ... pepr vic barev a rozmaryn a olej ..
osolit az po zatahnuti masa
to máš jako s harantama... každej tu bude do krve obhajovat to svoje, že je nejlepší, nejchytřejší, nejšťavnatější... jinak já nesolim jako 90% cechu, takze je to fuk...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
ja si prave myslim, ze 90% cechu soli
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Desmo píše: koukam ze, tu solite marinadu ... hmm ... jako nic moc .... sul na sebe vaze vodu ...
.... vepr ... pepr vic barev a rozmaryn a olej ..
osolit az po zatahnuti masa
kecale tebe sem tu čekala a já nesolím, teda křídla jo, to bych kecala
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
kridla solim taky, ale tesne pred grilovanim
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Desmo píše: Marushha>
kridla solim taky, ale tesne pred grilovanim
ty já solím, když je dávám do trouby rozpéct
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
no to jsem myslel
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Desmo píše: Marushha>
no to jsem myslel
cos myslel?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
no uze ja vlastne kridla griluji jen v troube
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
Desmo píše: koukam ze, tu solite marinadu ... hmm ... jako nic moc .... sul na sebe vaze vodu ...
.... vepr ... pepr vic barev a rozmaryn a olej ..
osolit az po zatahnuti masa
On ti každej lepší kuchař řekne, že to jestli solíš před nebo po je finále naprosto jedno Vodu to za tu chvíli stejně nevytáhne...
rydlas> je vidět že pán je labužník Trnu z toho, jak 90% lidí griluje kuřecí prsa nebo co nejlibovější vepřový s tím, že to je nejlepší...
Naposledy editováno 13.03.2011 18:45:16
Bludevil píše: On ti každej lepší kuchař řekne, že to jestli solíš před nebo po je finále naprosto jedno Vodu to za tu chvíli stejně nevytáhne...
rydlas> je vidět že pán je labužník Trnu z toho, jak 90% lidí griluje kuřecí prsa nebo co nejlibovější vepřový s tím, že to je nejlepší...
jj, držku si nerad šidím...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak marinujete maso?
jako sory, ale nasolit biftek je prasecina prvniho stupne
Nemám rád grilovaný maso,kde cejtím všechno možný,jenom ne to maso
Desmo píše: Bludevil>
jako sory, ale nasolit biftek je prasecina prvniho stupne
viz bod 3.- největší pověry v kuchyni
Stačí?