Závěr sezony WSBK v Argentině nebude, závody v San Juan Villicum zrušili

Závěrečný podnik MOTUL FIM Superbike World Championship 2023, který měl na okruhu San Juan Villicum termín 13. až 15. října, byl zrušen. Důvodem jsou volby, které v zemi a regionu mají v danou chvíli probíhat. Vzhledem k tomu se Dorna WSBK Organization (DWO), Grupo OSD a vláda San Juan rozhodly pozastavit konání závodu na okruhu San Juan Villicum. Nové místo pořádání finále sezony bude oznámeno později.

Poslední dvanáctý podnik MOTUL FIM Superbike World Championship měl navíc termín v předvečer změny vlády v provincii, takže bylo rozhodnuto vyčkat a ponechat harmonogram akcí otevřený pro novou nastupující administrativu. Otázkou je, zda San Juan Villicum vůbec příští rok v kalendáři bude.

Již o nadcházejícím víkendu je na programu osmý závodní víkend WorldSBK 2023 na okruhu Most v České republice. Pak následuje letní přestávka a deváté kolo ve francouzském Magny-Cours v termínu od 8. do 10.září. Od 22. do 24.září se jede desáté kolo na MotorLand Aragonu a přelom měsíce září/říjen paří portugalskému Algarve. Kde bude závěr sezony je nyní s otazníkem.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist