Tým Puccetti Racing je připraven na první testy

Pomalu končí zimní přestávka a týmy MS superbiků již netrpělivě vyhlíží první testy v rámci přípravy na novou sezonu. Turek Can Öncü nastupuje s týmem Manuela Puccettiho v sérii World Supersport, Španěl Tito Rabat bude závodit ve World Superbike.

Turecký závodník Can Öncü se vrací po operaci ramenního kloubu, který si zranil během závodního víkendu v Assenu. Testovacích dní Öncü absolvuje celkem pět a vše na okruhu v jihošpanělském Jerezu ve dnech 20.-22.ledna a 24.-25.ledna. Španěl Tito Rabat testuje 24.-25.ledna na okruhu v Jerezu a ve dnech 29.-30.ledna na Autodromo do Algarve v portugalském Portimau.

„Zimní přestávka je téměř u konce a my se už nemůžeme dočkat, až vyjedeme na trať a vrátíme se k práci s našimi jezdci během testů, které jsou před zahajovacím závodem sezony na Phillip Islandu,“ uvedl šéf týmu Manuel Puccetti. „Čeká nás spousta novinek, které budeme muset otestovat na motocyklech našich obou jezdců Öncü a Rabata.“

„Can se bude muset po operaci a měsících mimo závodní dráhu znovu adaptovat na svůj motocykl. Má naši plnou důvěru a jsme si jisti, že dokáže dát dohromady další sezonu na nejvyšší úrovni. Tito bude jezdit na KRT factory replica Ninja ZX-10RR, která by mu i díky posledním aktualizacím předpisů měla umožnit pravidelně usilovat o umístění v první desítce. Poděkování patří společnostem Kawasaki a KRT za jejich veškerou podporu,“ dodal Puccetti.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist