Toma Sykese propustili z nemocnice do domácího léčení

Tom Sykes v Donington Parku při závodech SBK nahrazoval zraněného Michaela Van der Mark. Sám však při druhém závodě utrpěl těžký pád, jehož následkem bylo deset zlomených žeber a menší zlomenina v levém kotníku. V nemocnici byl déle než týden, nyní ho lékaři propustili do domácí péče.

Po týdnu v nemocnici může Tom Sykes do domácí péče. Během závodu v Donington Parku utrpěl několik zlomenin, nyní ho čeká dlouhá rekonvalescence. „Velké díky patří lékařskému týmu na okruhu v Doningtonu i v nemocnici v Nottinghamu. Odvedli úžasnou práci,“ poděkoval jezdec v tiskové zprávě lékařům.

 „Mám zlomených deset žeber, z nich 3 nadvakrát, takže mám vlastně třináct zlomenin v pravém hrudním koši (což není ideální, když se rádi smějete),“ zažertoval jezdec. „Také mám zlomený levý kotník, ale to se nepočítá, když máte zlomená žebra.“

Vedle lékařů poděkoval Sykes všem, kteří mu posílali zprávy plné podpory. „Cením si jich, dělá to všechno tak nějak jednodušší,“ uvedl. „Budu se teď soustředit na to, abych se co nejdříve uzdravil.“

Sykes se zranil při hromadném pádu na začátku druhého závodu v Donington Parku. Na zemi skončili také Loris Baz a Michael Ruben Rinaldi, přičemž jediný, kterého nemuseli lékaři ošetřovat, byl první jmenovaný. Sykes v závodě nahrazoval zraněného Michaela Van der Marka.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist