Steve Martin v Donningtonu pojede

Přestože australský pilot Steve Martin byl odejit z týmu DFX Honda, postaví se tento zkušený pilot na start superbikových závodů, které proběhnou již tento víkend.

Před několika dny byl Steve Martin kvůli finančním problémům propuštěn z týmu DFX Honda, kde měl dále v sezóně pokračovat pouze Hondou placený Michel Fabrizio. Poté, co dva velcí sponzoři týmu odešly do ústraní, absolvoval Australan dlouhé jednání s vedením této superbikové formace. Výsledek je nakonec pro Martina povzbuzující a Steve se tak postaví na start třetího letošního kola WSBK, které proběhne již tento víkend v britském Donningtonu.
"Znám Danielliho Carli již šest let a vím, že to pro něj bylo složité, ale nakonec jsme se dohodli na tom, že mě uvidíte v Donningtonu a také v následujících třech závodech," říká australský jezdec Steve Martin. "Pokud se ovšem nesežene žádný sponzor, budu po těchto závodech opět mimo hru. Tento poslední týden byl pro mě velmi složitý. Namísto toho, abych s týmem přemýšlel o zlepšení motocyklu, absolvoval jsem desítky hodin telefonováním. Donnington je okruh, kde tovární týmy letos netestovaly, a proto si myslím, že i když nastoupím prakticky od Phillip Islandu s nepozměněným motocyklem, mám větší příležitost být mezi nejlepšími."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist