Kawasaki Puccetti Racing představil týmy WSBK a WSSP

Oficiální prezentace týmu Manuela Puccettiho proběhla v italském Reggio Emilia v "Ruote da Sogno" s historickými automobily a motocykly. Tým nastupuje do sezony MOTUL FIM Superbike World Championship 2023 s Canem Öncü v třídě WorldSSP a Tomem Sykesem v královské WorldSBK.

Šéf týmu Manuel Puccetti v rámci prezentace týmu řekl: „Byl to opravdu příjemný večer. Rád jsem se setkal se všemi sponzory a příznivci týmu a představil jim naše jezdce a techniky, kterým chci poděkovat za jejich tvrdou práci během zimy. V MS Supersport je naším cílem usilovat společně s Canem Öncü o titul a pomoci mu dosáhnout prvního vítězství v závodě. V MS Superbike se budeme snažit využít výrazných schopností Toma Sykese. Nyní se již všichni soustředíme na úvodní závod sezony v Austrálii.”

Britský závodník Tom Sykes světu představil svoji Kawasaki ZX-10RR a před zástupci sponzorů, médií a členů týmů řekl: „Prezentace byla fantastická. Bylo to v pravém italském stylu. Skvělé místo, spousta lidí a dobré jídlo, které si můžete vychutnat. Vše bylo zorganizováno tím nejlepším možným způsobem a já za to Manuelovi a jeho personálu děkuji. Bylo příjemné se setkat s našimi sponzory a mohl jsem ocenit, že jsou nám opravdu blízcí a sledují nás s nadšením.”

„Během zimního testování bylo mým cílem se přizpůsobit a poznat tým. To se nám rozhodně podařilo, protože se s nimi cítím velmi dobře, a to je další důvod, proč testy dopadly dobře. Ještě nás čeká nějaká práce, ale položili jsme základy pro dobrou sezonu. Před prvním podnikem na Philip Islandu cítím potřebné sebevědomí.”

Turecký závodník Can Öncü pokračuje dalším rokem s týmem Puccetti a jeho cíle míří vysoko. „Byla to skvělá párty - ideální způsob, jak zahájit sezonu 2023,” řekl. „Máme hodně fanoušků a to je pro nás skutečná motivace. Chtěl bych vyjádřit velké díky Manuelovi a jeho zaměstnancům za uspořádání tak nádherného večera. Zimní testování proběhlo dobře a já jsem si užil spoustu zábavy. Cítím se připraven závodit a myslím, že máme vše, co potřebujeme pro skvělou sezonu.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist