Donington posledním závodem týmu Effenbert Liberty Racing?

Včerejší superbiková NEDOKONČENÁ v Monze by mohla dle Radia Paddock mít hodně nedohledné následky pro další účinkování českého superbikového týmu Effenbert Liberty Racing ve světovém šampionátu WSBK.

Včerejší hodně kontraverzní tisková zpráva superbikového týmu Effenbert Liberty Racing nezněla zrovna optimisticky a zde vám přinášíme její znění v plném rozsahu v angličtině a v italštině.

Ve skutečnosti se ale týmový majitel dr. Mario Bertuccio vyjádřil následovně
Závod v Doningtonu 13.5. bude posledním závodem tohoto českého týmu v seriálu WSBK, kam by měli odcestovat pouze jezdci a mechanici, naopak "Mega Hospitality" by se už neměla v paddocku WSBK při pátém závodu vůbec objevit. Dr. Mario Bertuccio ale také zároveň potvrdil, že tým dostojí všem peněžním závazkům vůči svým zaměstnancům (jezdci, mechanici atd.).

            

Samozřejmě, že bez největšího týmu WSBK, tedy bez čtyř motocyklů, by určitě utrpěla kvalita i kvantita světového šampionátu a byl by to nečekaný políček do tváře oblíbeného motocyklového seriálu.

            

V nejbližších hodinách se dá očekávat oficiální zpráva týmu a my jen můžeme doufat, že horké hlavy mezitím vychladnou a tým Effenbert Liberty Racing se letošního šampionátu WSBK zúčastní až do posledního závodu sezóny 2012 v Magny Cours.

             

Samozřejmě, že tým Effenbert Liberty by se ze světového motocyklového závodění úplně nevytratil, a pokud se tedy tato "fáma" potvrdí, byla by to pouze reakce na včerejší superbikovou frašku v Monze a dle našich informací by se tým dále chtěl aktivně zúčastnit v nějaké doposud nespecifikované podobě světového šampionátu v královské kubatuře MotoGP....

 Zdroj

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist