Další dobrý den pro Maxe Biaggiho

Italský jezdec Max Biaggi získal na okruhu EuroSpeedway Lausitz dvě pódiová umístění, které potvrdily kvality továrního pilota Suzuki.

Jedno druhé a jedno třetí místo, to je vizitka továrního pilota Suzuki Maxe Biaggiho z německého okruhu EuroSpeedway Lausitz. Na okruhu, na kterém se Biaggi postavil na start závodu poprvé v kariéře, dokázal Ital čelit zejména vedoucímu jezdci šampionátu, nad kterým vyhrál několik bodů. Max Biaggi je nyní na třetím místě celkového pořadí, kde má na vedoucího Toselanda ztrátu 53 bodů, ovšem druhý Noriyuki Haga je vzdálen pouhých 12 bodů, a tak bitva o titul Vicemistra světa je zcela otevřená.
Max Biaggi (2. / 3. místo – Suzuki)
Vždy je dobré být na pódiu, ačkoliv jsem trochu zklamaný, že jsem ve druhém závodě neskončil výše. Byl to rychlejší závod než ten první a dva chlapci vpředu drželi obrovské tempo. Nemohl jsem je dohonit. Po dvou dnech špatného počasí bylo dnes úlevou, že nepršelo. Naše nastavení na sucho nebylo nejhorší, ale asi nebylo tak dobré jako nastavení Baylisse nebo Hagy. Měl jsem s motocyklem několik malých problémů a tak jsem redukoval můj jezdecký styl. Oba starty dnes nebyly zase tak špatné, ale jakmile jsem v prvním závodě ztratil kontakt s vedoucím, nebo ve druhém s vedoucí dvojicí, bylo rozhodnuto.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist