Další bod pro MS Racing

Tým MS Racing získal na německém okruhu Lausitzring jeden bod ve třídě suprestock 600, další body mohou přijít dnes v litrech.

(STK 1000) – výsledky druhé kvalifikace
Na start zítřejšího závodu se jezdci týmu MS Racing postaví do třetí a páté řady. Tu lepší pozici si vyjel zkušenější Richard Cooper (23 let). S časem 1’43.927 si vybojoval 12. příčku, když oproti 1. měřenému tréninku zrychlil o necelých 8 desetin sekundy. Po jeho včerejším hrozivě vypadajícím pádu, museli mechanici prakticky postavit nový motocykl, proto je dvanáctá příčka na startu rozhodně dobrý výsledek.
Matěj Smrž zrychlil svůj čas o necelé tři desetiny, ale i přes to se celý trénink posouval pouze níž startovním polem a na start se tak postaví jako 20. Se svou pozicí na startu rozhodně spokojený není, podle jeho slov dnešní druhý měřený trénink vyloženě promrhal a v žádném případě ho nedokázal využít tak, jako očekával.
Pole jezdců je velice nabité, do dvou sekund se dokázalo vměstnat 21 jezdců. To napovídá, že zítřejší závod, který odstartuje v 10:40 bude určitě velice zajímavou podívanou.
(STK 600) – závod
Stejně jako tomu je v silnější litrové třídě, bylo tomu tak i v šestistovkách. Od startu až do cíle s výjimkou prvních tří jezdců se bojovalo ve vláčku od čtvrtého do dvacátého místa. V tomto boji získal zástupce našeho týmu Barry Burrell bod za 15. místo. Do dalšího závodu, který se jede v italské Imole tak bude figurovat na celkovém 15. místě.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist