Tým April Moto Motors Events posiluje pro sezonu 2017

Celkově třetí tým v celkovém hodnocení letošního mistrovství světa vytrvalostních závodů motocyklů FIM EWC April Moto Motors Events výrazně posiluje své ambice pro sezonu 2016/2017. Techniku Suzuki vyměnili za Hondu a nyní představili zkušenou jezdeckou sestavu ve složení Matthieu Lagrive a Gregory Leblanc, kteří pojedou společně s Gregory Fastrém.

Po skvělém výkonu, jenž soukromý tým April Moto Motors Events předvedl v letošní sezoně, bude v nadcházejícím roce patřit mezi velké favority na celkové vítězství. Tým, který vlastní Marc, Rémi a Julie Mothrévovi a jeho manažerem je čtyřnásobný vítěz EWC Hervé Moineau, nyní pojede s novou Hondou CBR1000RR a v sestavě s Matthieu Lagrive, Gregory Leblanc a Gregory Fastré.

Nová posila týmu Matthieu Lagrive to jsou čtyři tituly ve vytrvalostním mistrovství světa, šest vítězství ve 24Hodin Bol d’Or a jedno v 24Hodin Le Mans. Gregory Leblanc (na fotografii) vyhrál pětkrát čtyřiadvacet hodin v Le Mans, čtyřikrát byl na stupních vítězů v závodu Bol d’Or. Oba jezdci závodili společně u SRC Kawasaki a letos slavili vítězství právě v Le Mans.

Nová Honda CBR1000RR má podporu od společnosti Honda Renneville Moto, kterou v Paříži provozuje Pascal Laisney. V této sestavě a technikou tým nastoupí do druhého kola sezony FIM EWC 2016/2017 s datem 15. a 16. dubna v Le Mans.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist