FIM EWC – Gino Rea podepsal s F.C.C. TSR Honda France

Britský závodník pojede v nadcházející sezoně MS vytrvalostních závodů silničních motocyklů s týmem F.C.C. TSR Honda France. V továrním týmu japonského výrobce mu budou týmovými kolegy jezdci Josh Hook a Mike di Meglio.

Brit Gino Rea závodil ve vytrvalostním šampionátu s polským týmem Wójcik Racing, kde patřil ke klíčovým postavám jezdecké sestavy. Nyní bude členem tovární stáje, jejichž ambicemi je bojovat o titul mistra světa.

Japonský tým F.C.C. TSR Honda France získal světové prvenství ve FIM EWC 2017-2018. Zisk titulu mistra světa je jejich cílem pro rok 2022 a naplnit očekávání japonského výrobce se pokusí trojice Josh Hook, Mike di Meglio a Gino Rea.

Jediný Australan Josh Hook je jezdcem, který získal s F.C.C. TSR Honda France titul mistra světa. Francouz Mike Di Meglio slavil s japonským týmem vítězství v závodech Bol d'Or 2018 a 24 Heures Motos 2020. Kompletní sestava nyní zamíří do Japonska a pak do Španěl ska, kde dokončí zimní testování, aby byli připravení na první dubnový podnik sezony 2022 v Le Mans.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist