Další změny v kalendáři FIM EWC 2021, Oschersleben zatím bez termínu

Po oznámení pořadatele 24 Heures Motos, že v dubnovém termínu není možné závod uspořádat, jelikož nemocnice v okolí Le Mans jsou zaneprázdněny péčí o pacienty s Covid-19, bylo třeba najít nový termín. Mezi tím došlo k výraznějšímu zpřísnění omezení v Německu, takže květnovou osmihodinovku v Oscherslebenu rovněž není možné uspořádat a závod je nyní bez termínu.

Zahajovacím podnikem letošní sezony MS vytrvalostních závodů silničních motocyklů FIM Endurance World Championship 2021 byla čtyřiadvacetihodinovka 24 Heures Motos v Le Mans. Bohužel kvůli zdravotní situaci ve Francii nebylo možné závod uspořádat v plánovaném termínu. Novým datem pro 44.ročník motocyklového klání v Le Mans je 12. a 13.červen 2021.

V době, kdy se hledal vhodný termín pro 24 Heures Motos, došlo k zpřísnění zdravotních omezení v Německu, takže nebude možné uspořádat osmihodinový závod v Oscherslebenu, jenž byl spojen s datem 23.května. Nový termín pro Oschersleben zatím není.

Vzhledem k tomu, že v květnu závod v Německu nebude, je červnový 24 Heures Motos v Le Mans opět v pozici zahajovacího podniku sezony 2021.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist